Bıktım

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
6 aylık evliyim. Kv kp eh idare eder ama 2 görümce elti eşimin akrabaları vs hepsi bu kadar mı vasat olur. Lafcı dedikoducu sürekli laf sokarlar aşırı cahiller kıskanclar. Benimle alıp veremedikleri konu kıskançlık sanırım.

Eşimle paylaşıyorum bana hak veriyor. Kenara çeker konuşurum diyo artık bilmiyorum uyarıyormu.

Şuan için eşimle evimizde iyiyiz. Ama ben bu insanları takmadan yapamıyorum. Yine bir sürü konuşmuşlar muhakkak kulağıma geliyo. Yada bir aradayken laf sokuyolar. Çok sık görüşmesek de görüşmemiz gereken zamanlar oluyor illaki.

Akşam geldiğinde eşimle konuşmak istiyorum. “ ya konus tamamen ağızları kapansın ya da ben ayrılmak istiyorum çünkü gerçekten dayanamıyorum benim sağlığım gidiyor, bu insanlarla aramdaki bağı koparmak için senden de vazgeçebilirim ” demek istiyorum. Sizce doğru olur mu ?

3. bir seçenek de var. O insanlarla görüşmemek. Bol keseden sallamıyorum tam 4 senedir eşimin ailesinin sesini bile duymuyorum. Eşim ve çocuklar ara ara görüşüyor ama artık o ilişkide ben yokum. Zor olsa da bunu onlar da kabul etti. Şu an yeryüzünde cenneti yaşıyorum desem yeridir.

3. bir seçenek de var. O insanlarla görüşmemek. Bol keseden sallamıyorum tam 4 senedir eşimin ailesinin sesini bile duymuyorum. Eşim ve çocuklar ara ara görüşüyor ama artık o ilişkide ben yokum. Zor olsa da bunu onlar da kabul etti. Şu an yeryüzünde cenneti yaşıyorum desem yeridir.
Yani illaki düğünde bayramda cenazede görüşülür diye düşünüyorum çünkü Cuma eşimin kuzeninin Bebek Mevlüt’ü vardı orda da yaptılar yapacaklarını.

Bence eşinizle ayrılmaya kadar gitmemeli. Belki de istedikleri budur. Ya umursamamayi öğreneceksiniz ya da gorusmeyeceksiniz ya da dişlerinizi gostereceksiniz

Yani illaki düğünde bayramda cenazede görüşülür diye düşünüyorum çünkü Cuma eşimin kuzeninin Bebek Mevlüt’ü vardı orda da yaptılar yapacaklarını.
Yani işte hem görüşüp hem şikayet etme hakkınız yok bence. Hem pastam dursun hem karnım doysun olmuyor bu işlerde.

Sağlığınız neden gidiyor? Sürekli dâhi görüşmediğiniz insanlarin dediklerini neden bu kadar takıyorsunuz anlamış değilim.

Eşinizle ikili ilişkinizde iyiyseniz, dışarıyı evliliğinize yansıtmamayi öğrenmeniz lazım.

Kendinize eşinizin ailesi dışında meşgale bulmaya çalışın.

Dertsiz başıma nasıl dert açsam vol 1
Bence çok gereksiz insanları takmamayı öğrenin eşinle aran bozuk olsa çıldırırsınız herhalde. İlişkine yansıtma bu durumu el adamı 1 susar 2 susar sonunda size patlar.

Ya napıyım sonuçta o kızın hatrına gittim çağırınca. Söylediğiniz sözle konumun ne alakası var
Alaka şöyle hem dedikoducular diye şikayetlenip hem görüşmeyi kesmemek tam da mesajımda yazdığım sözü karşılıyor işte.

Bi cinnet herşeyi çözer
Yık köprüleri hiç görüşmeyin artık

Size laf getiren insanların başka işi gücü yok mu? Sizin esas canınızı sıkması gereken tipler, arada laf taşıyan, ortamı kızıştıran işgüzarlar. Ne faydası var yani, eltin görümcen şunu şunu dedi arkandan diye gidip yetiştirmenin? Millet aksiyon arıyor herhalde, sizi kavga ettirip izleyecekler. Size laf getirenlere, "Sen benim hakkımı savunacak cevabı verip konuyu kapatmaktansa, niye gelip bana yetiştiriyorsun, sığır gibi dinledin mi öyle durup? Bana kimsenin lafını getirmeyin" deyin kapatın konuyu.

6 aylık evliyim. Kv kp eh idare eder ama 2 görümce elti eşimin akrabaları vs hepsi bu kadar mı vasat olur. Lafcı dedikoducu sürekli laf sokarlar aşırı cahiller kıskanclar. Benimle alıp veremedikleri konu kıskançlık sanırım.

Eşimle paylaşıyorum bana hak veriyor. Kenara çeker konuşurum diyo artık bilmiyorum uyarıyormu.

Şuan için eşimle evimizde iyiyiz. Ama ben bu insanları takmadan yapamıyorum. Yine bir sürü konuşmuşlar muhakkak kulağıma geliyo. Yada bir aradayken laf sokuyolar. Çok sık görüşmesek de görüşmemiz gereken zamanlar oluyor illaki.

Akşam geldiğinde eşimle konuşmak istiyorum. “ ya konus tamamen ağızları kapansın ya da ben ayrılmak istiyorum çünkü gerçekten dayanamıyorum benim sağlığım gidiyor, bu insanlarla aramdaki bağı koparmak için senden de vazgeçebilirim ” demek istiyorum. Sizce doğru olur mu ?
Hıcbır zaman 3. Sahıslar ıcın evlılıgımı bıtırmem. Ayrıca esın aynı seylerı soylese bılmem bana cok agır geldı. Ben olsam telefonlarını sılerım oturmalara gıtmem madem kv kp ıyı onlarlada kendı evınde görüş. Bıraz cocukca davranıyorsun bence esımı asla uzmem. Esım ıyı bır ınsansa onun sucu ne.

Hiç ama hiç hoş olmaz bunları eşinize söylemeniz benden söylemesi .
Siz eşinizle iyi misiniz mutlu musunuz ona bakın . Adam ne yapsın bir uyarır iki uyarır , cümleten ailesinin ağzını büzemez ya . Aileyle görüşmek istemezsiniz , eşinizden de saygı duymasını beklersiniz o ayrı birşey. Ama ailen böyle devam ederse senden de vazgeçerim tarzı bir yaklaşım hoş olmaz

Eşinle iyisin, akrabaları kötü. Ama sen eşini ve kendini cezalandırıyorsun.

Bizler neden hep en kolayı, bırakıp gitmeyi seçiyoruz? Yahu sil o insanları, dön sırtını, kapa kulağını bitsin gitsin. Düğün, bayram, cenaze; bunlar dışında görüşme. Görüştüğünde sana küfür bile etseler suratına pis bir sırıtışı yapıştır, ağzını bile açma. Zamanla kudururlar, ısıramayınca da çekilirler geri, merak etme.

Back
X