Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maalesef ev alırkan çok iyi düşünmek lazım boş yere ev alma komşu al dememişler.Benim alt katıma çocuklu bir aile taşındı.Seslerinden illallah ettim artık ama suçları yok çünkü yalıtım berbat.Neyseki taşısnacağım yakın zamanda
Maalesef ev alırkan çok iyi düşünmek lazım boş yere ev alma komşu al dememişler.Benim alt katıma çocuklu bir aile taşındı.Seslerinden illallah ettim artık ama suçları yok çünkü yalıtım berbat.Neyseki taşısnacağım yakın zamanda
Ev almaktan korkuyoruz bu yüzden. Şimdi kiralık bakıyoruz ama ara kattan korkuyorum ya üsttekiler yine böyle olursa diye. Bir de çocuk sesini sorun etmiyorum ben, bende de bebek var anlayabiliyorum ama bu çocuk sesi değil malesef büyükler kendileri yapıyorlar İnşallah istediğiniz gibi bir eve taşınırsınız iyi komşularınız olur