Bıktım...

yazdıklarınızı okudum.dün eşimin annesiyle konuşmalarından anladım annesinin oturduğu binadan ev tutmayacağımızı.hiç konuşmadan gittik dün gece.kaynanamda farketti aramızın bozuk olduğunu.en çok ne sinirimi bozuyo biliyomusunuz. kaynanamın sadece eşime söylemesi böyle konuları.biz ev arıyoruz.kaynanam sadece oğluna anlatıyo buırda ev var şurda ev var.sanki ben neysem.ben ve eşim yanyana olsak bile bizim düğünümüzden bahsederken halukun düğünü işte halukun çocuğu olsun ,ve bana anlatıyo sanki ben bakıcı olucam.neyse daha çok mevzu var allah akıl fikir biz gelinlerede sabır versin yarabbim.

Konunuzu okudum, size değer vermeyen kayınvalideyle yakın oturmamak konusunda haklısınız. Eşiniz bu konuşmalardan rahatsız değilmi peki? Anne farkındaysan ben artık evliyim demiyormu? Heyy Yarabbim yaa. Eşinizde biter iş, anneyle arayı o bulacak, iki tarafıda birbirine ezdirmeyecek ve mesafeyi koyacak olan eşinizdir, Allah yardımcınız olsun a.s

eşimde başta çok ısrar etti illa annesine yakın oturalım hatta karşı daireyi kiralamaya kalktı ben hep kibarca aşkım bak şu şöyl olur sonra sana yüklenirim seni mutsuz ederim eğer bunları göze alıyosan tutalım o evi aama senin başın ağrıcak ben sana çatacam durmadan herşeye karışacak gelene gidene,yemeğimize,illa uğraman gerekir hergün işten gelince bi uğramasam benden kötü olmas daha neler neler anlattım hiç cevap vermedi.İİ dedim neyse günler geçiyor bu 2 ay önceki mevzu buarada ve bi süre sonra biz annesiyle ciddi ters düşmeye başladık herşeye karışıyor gelinliğme kıyafete eşyalara daha nelere bilseniz.Bigün o da artık bunaldık ve patladı annesine çünkü görüyor olanları ve de o oldu bidaha ağzını açmadı yakın olalım diye hatta annesi istanbul dışında şuan benim oraya gelmemi istiyordu vee vazgeçti istanbula yerleşiyoruz şuanda düğünüm henüz olmadı.Son olarak ta istanbula dönmeden bigüzel kavga ettik annesiyle.Durum budur yani şuan konuşuyoruz yine sırf şu düğün sorunsuz geçsin diye yoksa yüzüne bakasım yok bitirdi benii aylardır kadın ya oğlunun yanında kızım cicim oğlu yokken neler yapıyodu bilsesniz.Eşimin benim evimde kalmasına bile karışıyodu neymiş düğün olmamışmış yuh dedim nikahımız var be...bide bunu oğluna söyleyemiyor bana söylüyor utanmaz ya

inşallah böyle biriyle burun buruna oturmazsın
canım iş kocada biter ama benimki gibi oğlunun önünde ota moka hüngür hüngür
ağlayıp duygu sömürüsü yapan bi kaynanan varsa eşinde annemdir diye dayanamaz

inşallah böyle biriyle burun buruna oturmazsın
canım iş kocada biter ama benimki gibi oğlunun önünde ota moka hüngür hüngür
ağlayıp duygu sömürüsü yapan bi kaynanan varsa eşinde annemdir diye dayanamaz

benimkide çok ağlıyor ama eşimm öğrendi huyunu sallamıyor artık

şu erkekler neden anne ve karısı arasında dengeyi sağlayamıyorlar anlamıyorum...
herşey eşte bitiyo..

Back
X