• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım

o ailelerden eminim hemen herkes nasibini almıştır ama 4 ayda da boşanmayı düşünmek için çok erken değil mi.

Arkadaşların da dediği gibi 4 ay bu kararı almak için çok erken ama sebepleri biraz yazabilirsen yardımcı olmaya çalışırız...

gelip gidip konuya bakıyorum hani belki bir yardımımız olur, hiç olmadı biraz dertleşir rahatlar konu sahibi diye ama derdini yazmamış ki. ambiyane tabirle ağlamayana meme yok. derdini demezsen kim ne yapabilir ki? umarım eşine de böyle yapmıyorsundur. böyle açıklamadan sadece sızlanınca insanlar seni kötü bilir kimse kimsenin içini okuyamaz.

şu an için ailesiyle aynı evde yaşamak zorundayız ama bu geçici bi drum en fazla 2 ay daha...annesine tahammül edemiyorum

eşim bana çok düşkün ama anneside ona...ben istiyorumki rahat bıraksın bizi kocası var onunla ilgilensin canım ya.biyere gidecek olsa oğlum hadi beni götür birde beni evde bırakıp gitmek istiyor delirecem yaaaa

Back
X