bıktım....

bende bazen bunaltırım eşimi ama sabıkalı olduğu için,
birkaç kez güvenimi sarstı haliyle şüpheleniyorum arada.
ama senin eşin bugüne kadar güvenini sarsacak bişey yapmadıysa adamı rahat bırak derim.

kalinkaselin'in tavsiyeleri harikaymış,çalışmaya başlayınca bende uygulayayaım bunları:)

artık sessiz kal.ona tavır yaparak değil de onunla artık çok da ilgili olmadığını göster.bir yerdeyken kendini tut hiç arama.teli mi çaldı kim aradı deme eskisinden farklı olduğunu hissettir ona.ama iyi davran normal konuş.bıktırıcı olmamış ol(yani ona göre).sana bağırıp hakaret ettiği için soğumuş olduğunu da göster başka odada otur birşeylerle meşgul ol.zamanla meraklanmaya başlar göreceksin tavırları değişir sana karşı.ama senin istikrarlı olup bu tavrını sürdürmen lazım

kıskançlık eşler arasında ciddi problemler yaratıyor.bayanlar kıskanıldığında ne kadar hoşlanıyorsa,beyler bi o kadar bunalıyor bu durumdan .malesef kıskançlığın sevgi göstergesi olduğunu idrak edemiyorlar. ve bunalımları,sıkkınlığı, gerginliği saygısızlık olarak geri dönüş yapıyor diye düşünüyorum. kıskanma diye bişey söylemek çok saçma olur,sana tavsiyem kıskandığını belli etme,bunu kendin için yap:34:

Back
X