- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.571
- 598
babasının durumu kötü ama adam hiç borcu üstüne alınmıyor. eşime sen çektin resmi olarak senin borcun diyor. uçan kuşa borcu var adamın zaten karakter olarak parası olsa bile ödeyecek biri değil
ne güzel bitiyormuş sizinki. biz daha başlamadık bile ama 3 yıldır 600 civarı kesiliyor icralık olmamak için. az parada değil. torun torun diye deliriyorlar. şeytan diyorki git konuş ben sizin borcunuzu öderken çocuk yapamam diye
evet söyledi. babasının kredi notu borçlarından dolayı düşük olduğu için ona kredi vermediklerini bu sebepten kendisinin çekeceğini ve babasının her ay ödeyeceğini söyledi. hatta babası kredinin ilk bir iki ayını ödememiş ve bize avukattan telefon gelince öğrendik. adam ödemediğini bile söylemedi.
Şu şartlarda o baba ile annenin torun lafının t'sini etmeye hakları yok üzerinizde.
O kadar deliriyorlarsa torun diye, az yiyelermiş de oğullarını borca sokmayalarmış.
Mademki nişanlı iken söylemiş eşiniz "Ben bu borcu alıyorum" diye, her ihtimali göz önünde bulundurarak devam etmeliydiniz (ya da etmemeliydiniz) ilişkinize. Şahsen "Babası ya ödemezse?" diye ayrıca düşünürdüm ben olsam, belli mi olur değil mi?
Yine de eşiniz, güveninizi boşa çıkarmış, anasının babasının ne mal olduğunu bilmiyor muydu sanki...
Kpin mal varlığı bi şeyi varsa satsınlar ya, durumu kötü demişsiniz ama... Kendi üzerine çeksin krediyi sizin üzerinizdeki borcu temizlesin ya. Gerçekten insanın gücüne gidecek bir durum sizinki.
Eşinizin karakteri nasıldır bilemem ama, kendim yaşıyor olsam şunları, muhtemelen "Torun" dedikleri an eşimi de kp ve kvyi de yerin dibine sokar çıkarır, bir daha sokardım.
Gerçi, laf ne kadar tesir eder böylesi insanlara...