Bıktımmm artıkkk ondaannn!

metallive

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
288
7
0
Bursa
Sevgilim artık "pes" dedirtiyor! Durmadan durmadan kadınlar hakkında konuşur oldu! Yok edepsizlermiş namussuzlarmış makyaj yapıyorlarmış açık giyiniyorlarmış. İnsanları durmadan açık/kapalı diye gruplandırıyor. Ben de insanların içine bak günahlarını alma konuşma diyorum yok yok yok! İki lafından biri açık giyiniyorlar bu ne süs bilmem ne. Sanane kardeşim? Bana zaten makyajı filan yasakladı. O kadar fikir uyuşmazlığı var ki aramızda. Ama seviyorum işte her şeye rağmen. Bıktım usandım ama seviyorum. Ha o 4/4lük bir Müslüman mı diyeceksiniz? Günahları boyunu aşmış! Burda anlatamayacağım şeyler de var. Ama çok sinirlerime dokunmaya başladı. Ailesiyle ayrı kavgalı. Bu ilişkinin başında öyle biri olacağı aklımın ucundan geçmezdi... Koskoca bir şaşkınlık!

O kadar fikir uyuşmazlığınız varken nesini seviyorsunuz:26:
Belki de sadece alışkanlıktır sizinki

O kadar fikir uyuşmazlığınız varken nesini seviyorsunuz:26:
Belki de sadece alışkanlıktır sizinki

Bilmiyorum. Birlikteyken çok güzel zaman geçirebiliyoruz. Ama ben onun dediklerini yapmasam baş kaldırsaydım bu ilişki çoktan bitmişti. Alttan alıyorum uyumlu olmaya çalışıyorum hep. Son zamanda iyice boğdu beni sözleriyle.

Arkadaşın dediği gibi sizinki alışkanlık. Tüm uyarılarınıza rağmen edeb sınırını aşan bu adamdan hayır beklemeyin. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Kişiliği oturmamış belli ki

Arkadaşın dediği gibi sizinki alışkanlık. Tüm uyarılarınıza rağmen edeb sınırını aşan bu adamdan hayır beklemeyin. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Kişiliği oturmamış belli ki

Yorumunuz için teşekkür ederim. Herkese dil uzatıyor. Ben bunu anlayamıyorum bir de ben hep "hoşgörü" taraftarı bir insan olduğum için, bu tarz söylemleri beni şok ediyor. Bakalım hakkımızda hayırlısı...

Huyuna giderseniz iyisiniz o zamann
Sürekli her hal hareketini ona göre ayarlamak zor.. sizi yipratir sadece
Kimse kimsenin kalıbına giremezki

Kimseye yüreğini tüketme cnm ya
Oldugun gibi ol iste.. cani isterse

Bana çok tanıdık geldi yaşadığınız şu durum. Yanlışlarını deli gibi savunan yanıldığını anladığında da burnundan kıl aldırmayıp zeytinyağı gibi su üstüne çıkan ve sayısız adilik şerefsizlik yapan bir adamla birlikteydim. 6 yılıma mal oldu. İnanılmaz pişmanım keşke en başında rest çekebilseymişim dedim. Sizde benim durumuma düşmeyin. İlişkiyi ayakta tutmak zorunda değilsiniz sesinizi çıkartın.

Huyuna giderseniz iyisiniz o zamann
Sürekli her hal hareketini ona göre ayarlamak zor.. sizi yipratir sadece
Kimse kimsenin kalıbına giremezki

Kimseye yüreğini tüketme cnm ya
Oldugun gibi ol iste.. cani isterse

Değişmeyeceğimi söyledim. Olduğum gibi kabul edemiyorsun deyip ayrılmak istedim. Bırakmıyor ki. İntihar ederim, öldürürüm kendimi. Eve gelirim beni bırakma sensiz yaşayamam falan filan... Blöf yaptığını biliyorum ama korkuyorum yine de bazen çok gerçekçi oluyor çünkü. Yüz yüze görüşünce de sarılıyor seviyorum aşığım diyor yumuşuyorum.

Hic sağlıklı bir tutum değil yaptıkları
Emin ol hicbirsey yapmaz, seni yumusattigini bildigi için bu blofler
Hakkınızda hayırlısı olsun..

Hep alttan alıyorum, baş kaldırmıyorum,uyumlu oluyorum diyorsun.
Bunu bir ömür yapabilecek misin?
Her koşulda, depresyonun dibindeyken,mutsuzken bile aman susayım diyebilecek misin?
Evetse devam et.. Hayırsa noktayı koy bırak.

Emin ol o kendimi öldürürümler palavra.
Benim eşim de öyle derdi. Çoğu konuda zıt düşünmemize rağmen yakamdan düşmedi.
Seviliyorum, güveniyorum diye kıyamadım bırakmadım.
Kıyılan taraf oldum. Salaklığıma doymuyorum.
Şimdi ayrılcam yeter dediğimde kendimi öldürürüm demiyor.
Yolu gösteriyor..Çünkü kolay kolay boşanma olmaz diye rahat.

Yerinde olup rahatça ayrılabilmek isterdim..
Unutmaktan çok daha zor şeyler çıkıyor sonra..

Allah dan korkmayan sevgi, Şevkat, vicdan, merhamet sahibi olmayan insanları gidip buluyorsunuz sonrada kurtulmak için bin dereden su getiriyosunuz.parasi için evlenen parasından güzelligi için evlenen güzelliğinden oluyor ahlaki için evlenen en saglamidir.efrafda sürüsüne bereket parasi için evleniyor sonrada bosaniyor demekki para isi bitirmiyor hastalarda terkedip gidiyor asli oracikda bitiyor.eğer insan Allaha asiksa ve seveceği insanin kalbinde Allahi bulup severse ki bunu ancak boyle olan arayip bulur ve esire bunun için severse ozaman mutlu olur.Sevginin kaynagina ulaşmadan kimse mutlu olamaz.Etrafinizda boyle insan arayin tabi bulabilirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…