O kadar fikir uyuşmazlığınız varken nesini seviyorsunuz:26:
Belki de sadece alışkanlıktır sizinki
Arkadaşın dediği gibi sizinki alışkanlık. Tüm uyarılarınıza rağmen edeb sınırını aşan bu adamdan hayır beklemeyin. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Kişiliği oturmamış belli ki
Bilmiyorum. Birlikteyken çok güzel zaman geçirebiliyoruz. Ama ben onun dediklerini yapmasam baş kaldırsaydım bu ilişki çoktan bitmişti. Alttan alıyorum uyumlu olmaya çalışıyorum hep. Son zamanda iyice boğdu beni sözleriyle.
Huyuna giderseniz iyisiniz o zamann
Sürekli her hal hareketini ona göre ayarlamak zor.. sizi yipratir sadece
Kimse kimsenin kalıbına giremezki
Kimseye yüreğini tüketme cnm ya
Oldugun gibi ol iste.. cani isterse
Bana çok tanıdık geldi yaşadığınız şu durum. Yanlışlarını deli gibi savunan yanıldığını anladığında da burnundan kıl aldırmayıp zeytinyağı gibi su üstüne çıkan ve sayısız adilik şerefsizlik yapan bir adamla birlikteydim. 6 yılıma mal oldu. İnanılmaz pişmanım keşke en başında rest çekebilseymişim dedim. Sizde benim durumuma düşmeyin. İlişkiyi ayakta tutmak zorunda değilsiniz sesinizi çıkartın.
Değişmeyeceğimi söyledim. Olduğum gibi kabul edemiyorsun deyip ayrılmak istedim. Bırakmıyor ki. İntihar ederim, öldürürüm kendimi. Eve gelirim beni bırakma sensiz yaşayamam falan filan... Blöf yaptığını biliyorum ama korkuyorum yine de bazen çok gerçekçi oluyor çünkü. Yüz yüze görüşünce de sarılıyor seviyorum aşığım diyor yumuşuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?