dove Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2009 3.310 4 0 Diyarbakır 11 Ocak 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi dove #1 3 haftalık bir bilardo kursuna yazıldım. ilk kez 2 gün sonra gidicem.... çok merak ediyorum nasıl olacak...
3 haftalık bir bilardo kursuna yazıldım. ilk kez 2 gün sonra gidicem.... çok merak ediyorum nasıl olacak...
ikizbalik Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Mart 2010 2.351 230 163 15 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi dove #2 3 top olmasa da Amerikan oynamışlığım vardı ara ara, sen yazalı epey olmuş msjı ama neler yaptığını paylaşırsın belki :)
3 top olmasa da Amerikan oynamışlığım vardı ara ara, sen yazalı epey olmuş msjı ama neler yaptığını paylaşırsın belki :)
J juppiter Guru Kayıtlı Üye 29 Eylül 2009 34 34 288 8 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi dove #3 yazalı çok olmuşsun ama ben de bilardo öğrenmek için kurs arıyorum ankarada, sen nerde gittin kursa?
H Hermia Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2008 141 2 96 İzmir 18 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi dove #4 Ben küçükken bilardo salonumuz vardı. Orda amerikan öğrenmiştim. Geçen sene 2 kere küçük çaplı turnuva kazandım. Bir klima birde iyi bir marka saat :) ama artık işler çok yoğun o nedenle vakit ayıramıyorum.
Ben küçükken bilardo salonumuz vardı. Orda amerikan öğrenmiştim. Geçen sene 2 kere küçük çaplı turnuva kazandım. Bir klima birde iyi bir marka saat :) ama artık işler çok yoğun o nedenle vakit ayıramıyorum.