mrb :) uzun çok uzun zamandır kadınlar kulübü takipçisiyim o kadar ki arama motorunda ne arasam sonuna kadınlar kulübü yazıp sizin yorumlarınıza bakıyorum.nihayet bende üye oldum çünkü bi sorunum var...
ben derdimi kısaca anlatacak olursam 160 boyum ve üniversiteye başlamadan önce 53 kiloyken öğrenci hali birden 45e düştüm okul bitip evime dönünce anne yemekleri malum aynı hızda o kadar kilo aldımki bide baktım 6 ayda 59 olmuşum
hiç bu kadar kilo almamıştım ve şimdi 62 oldum eski kıyafetlerimin hepsinin çöp olduğu yetmez gibi alışverişten soğudum 
sağlıklı bi şekile kilo vermek istiyorum ama evde her akşam deli gibi yemek bekleyen bi erkek arkadaşım var iş çıkışı yorgun argın yaptığım yemeklerde hep kilo aldıran türden oluyor yada dışardan söylüyoruz
ben bu akşam yemeği olayını nasıl çözeceğim bu adam yemek isteyecek yine bende o yerken dayanamıcam yine
lokmalarımı bolmu çiğnesem bol sumu içsem ne bileyim ara öğün yöntemimi denesem kafamda bin tilki var icraat yok gitgide canavara dönüşüyo gibi hissediyorum...
şu zayıflayan güzel arkadaşlarım yöntemlerinizi yazarsanız çok sevinirim
ben derdimi kısaca anlatacak olursam 160 boyum ve üniversiteye başlamadan önce 53 kiloyken öğrenci hali birden 45e düştüm okul bitip evime dönünce anne yemekleri malum aynı hızda o kadar kilo aldımki bide baktım 6 ayda 59 olmuşum

sağlıklı bi şekile kilo vermek istiyorum ama evde her akşam deli gibi yemek bekleyen bi erkek arkadaşım var iş çıkışı yorgun argın yaptığım yemeklerde hep kilo aldıran türden oluyor yada dışardan söylüyoruz

ben bu akşam yemeği olayını nasıl çözeceğim bu adam yemek isteyecek yine bende o yerken dayanamıcam yine

şu zayıflayan güzel arkadaşlarım yöntemlerinizi yazarsanız çok sevinirim