bildiğimiz akşam yemekleriyle kilo verebilirmiyim ki :(

bktbrky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
9
0
86
İçel Mersin
mrb :) uzun çok uzun zamandır kadınlar kulübü takipçisiyim o kadar ki arama motorunda ne arasam sonuna kadınlar kulübü yazıp sizin yorumlarınıza bakıyorum.nihayet bende üye oldum çünkü bi sorunum var...
ben derdimi kısaca anlatacak olursam 160 boyum ve üniversiteye başlamadan önce 53 kiloyken öğrenci hali birden 45e düştüm okul bitip evime dönünce anne yemekleri malum aynı hızda o kadar kilo aldımki bide baktım 6 ayda 59 olmuşum :( hiç bu kadar kilo almamıştım ve şimdi 62 oldum eski kıyafetlerimin hepsinin çöp olduğu yetmez gibi alışverişten soğudum :(
sağlıklı bi şekile kilo vermek istiyorum ama evde her akşam deli gibi yemek bekleyen bi erkek arkadaşım var iş çıkışı yorgun argın yaptığım yemeklerde hep kilo aldıran türden oluyor yada dışardan söylüyoruz :(
ben bu akşam yemeği olayını nasıl çözeceğim bu adam yemek isteyecek yine bende o yerken dayanamıcam yine :( lokmalarımı bolmu çiğnesem bol sumu içsem ne bileyim ara öğün yöntemimi denesem kafamda bin tilki var icraat yok gitgide canavara dönüşüyo gibi hissediyorum...
şu zayıflayan güzel arkadaşlarım yöntemlerinizi yazarsanız çok sevinirim :(

mrb :) uzun çok uzun zamandır kadınlar kulübü takipçisiyim o kadar ki arama motorunda ne arasam sonuna kadınlar kulübü yazıp sizin yorumlarınıza bakıyorum.nihayet bende üye oldum çünkü bi sorunum var...
ben derdimi kısaca anlatacak olursam 160 boyum ve üniversiteye başlamadan önce 53 kiloyken öğrenci hali birden 45e düştüm okul bitip evime dönünce anne yemekleri malum aynı hızda o kadar kilo aldımki bide baktım 6 ayda 59 olmuşum :( hiç bu kadar kilo almamıştım ve şimdi 62 oldum eski kıyafetlerimin hepsinin çöp olduğu yetmez gibi alışverişten soğudum :(
sağlıklı bi şekile kilo vermek istiyorum ama evde her akşam deli gibi yemek bekleyen bi erkek arkadaşım var iş çıkışı yorgun argın yaptığım yemeklerde hep kilo aldıran türden oluyor yada dışardan söylüyoruz :(
ben bu akşam yemeği olayını nasıl çözeceğim bu adam yemek isteyecek yine bende o yerken dayanamıcam yine :( lokmalarımı bolmu çiğnesem bol sumu içsem ne bileyim ara öğün yöntemimi denesem kafamda bin tilki var icraat yok gitgide canavara dönüşüyo gibi hissediyorum...
şu zayıflayan güzel arkadaşlarım yöntemlerinizi yazarsanız çok sevinirim :(

canım başka bir konuda okudum arkadaş nescafe içerek bir kaç kilo verdiğini söylemiş sana zararı yoksa deneyebilirsin yalnış sekersiz iç yada şekerini azalt ve lütfen aşırıya kaçma. sen kilo vermek istiyorsun ben ise almk istiyorum :):) gel ameliyatla biraz bana nakledelim :)
ve madem akşam yemeklerine dayanamıyorsun bari çok geç saatte yeme yani üstüne uyuma yeneğin. ve doymadan kalk sofradan hem nefsin kırılmış olur hemde kilo almamış olursun ve suan sana saydıklarımın tam tersini kendimm için uyguluyorum yemekten sonra oturuorm uzanıorm kilo olsun diye :)

anlaştık walla birebir örnrğiyim aynen devam et çok iyi alınıo :1: ama dozunu kaçırmada benim gbi :43: bakalım şekeri kesmeye karar verdim bi bardak şekersiz çay içtim ama az önce inşallah devamını getircem nescafeyide deniim bakalım inş. ters etki yapmaz

Back
X