Bildiğiniz dedektiflik bürosu var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne gıbı kendını gelıstırmek? Anlasmalı bosanırsam gerektıgı kadarını alırım arastırdım zaten hepsını bılıyorum!

bu neyin hırsı ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum.....herşeyi biliyorsan burda ne işin var......çocuğu doğurmayı biliyorsun sorumluluk almak istemiyorsun ....evlendin çocuk yaptın diye bu adam seni hayatının sonuna kadar sırtında taşımayacak......çocuk yaptın ve ona iyi bir gelecek hazırlamak istiyorsan aklını başına toplayıp çalışacaksın...kendini geliştirmek istemiyorsan vasıfsız bir insan olursun ....dua et eşinde merhamet var seninle anlaşıyor kıymetini bil bu kadarını yapmak istemeyen bir sürü adam var

bu neyin hırsı ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum.....herşeyi biliyorsan burda ne işin var......çocuğu doğurmayı biliyorsun sorumluluk almak istemiyorsun ....evlendin çocuk yaptın diye bu adam seni hayatının sonuna kadar sırtında taşımayacak......çocuk yaptın ve ona iyi bir gelecek hazırlamak istiyorsan aklını başına toplayıp çalışacaksın...kendini geliştirmek istemiyorsan vasıfsız bir insan olursun ....dua et eşinde merhamet var seninle anlaşıyor kıymetini bil bu kadarını yapmak istemeyen bir sürü adam var

Sana bu konuda öyle bırsey soruldugunu görmedım!

Son düzenleme:
Sana bu konuda öyle bırsey soruldugunu görmedım!

ben burdan her anlamda konu açtığını görebiliyorum....ayrıca sorumluluklarını tamamen babaya yüklemeye çalıştığını da górebiliyorum kim olsa kaçar...bu kafa yapısıyla zor be güzelim allah yardımcın olsun

şekerim sen bana özel mesajla verip veriştirmişsinde ben sana mesaj gönderemedim bir sorun var herhalde...mesleğimi sormuşsun bu forumda benim doktor olduğumu bilirler bunu da söylettin ya.....sana yardımcı olmaya çalıştım sen teşekkür etmek yerine sert ifadeler kullandın......ne kadar haklı olsanda verebileceği miktar belli dedim iyice tuhaflaştın.......tahammül edemiyorsan konu açma....

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Eğer Bir Dedektif tutacaksanız. Firmanın ofisinde görüşmeye öncelik verin (sabit bir ofisi, vergi levhası var mı kontrol edin), sabit telefon hattı olmasına, ve mutlaka firma sahibinin hesabına banka yolu ile ödeme yapın. Bu sektörde de maalesef art niyetli insanlar çıkıyor.

Eğer Bir Dedektif tutacaksanız. Firmanın ofisinde görüşmeye öncelik verin (sabit bir ofisi, vergi levhası var mı kontrol edin), sabit telefon hattı olmasına, ve mutlaka firma sahibinin hesabına banka yolu ile ödeme yapın. Bu sektörde de maalesef art niyetli insanlar çıkıyor.
8 sene gecmis konu üstünden. Dedektif tutmasi mi kalmis artik skdlslal eski konulari ne diye hortlatırsınız bilmem :olamaz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X