Bildiğiniz ve güvendiğiniz alışveriş sitelerini paylaşalım mı arkadaşlar?

Kızım Merve Rana 4. ayına yeni girdi. 12-13 gündür uykusuzluk problemi var. Doktora götürdük. Benden kaynaklı süt azlığı veya uyuduğu alan olabilir dedi doktor. Gayet sağlıklıymış çok şükür. Süt problemimi hallettik. Aralıksız olarak hiç sevmediğim ve sevemediğim halde boza içiyorum ve keçi boynuzu yiyorum. Eşimle şimdi de beşiğini değiştirelim diyoruz. İnternette araştırırken Bebek Beşikleri Modelleri ve Modern Beşik Modelleri Burada şöyle bir siteye rastladım. Su bazlı bebek beşikleri üretiyorlarmış. Bebeklerin diş çıkarması aşamasında zehirlenmeler falan filan ortadan kalkıyor diyorlar. Acep doğru mu bilemedim. Bana bi yardım edebilir misiniz? Başka bir link de yollayabilirsiniz. Netten almak zorundayım çünkü hem eşim hem de ben çalışıyoruz.

En çok vipdükkandan yaptım bu zamana kadar ama kargo bedava olduğundan beri kargoda aksaklıklar başladı trendyol ve markofonide bu zamana hiçbir sorun yaşamadım morhipo biraz teslimat konusunda sorunlu olsa da çok iyi indirimler geliyor bir de bu aralar Lcwaikiki internet mağazasını açtı ve mükemmel çok güzel indirimler yapıyor ve 2-3 içerisinde teslim ediyorlar.

Arkadaşlar ben bu tarz alışveriş sitelerinin mantığını anlayamıyorum. Bizler için güzel indirimler var ama güvenemiyorum ya basit bir ürünse gözle görmüyoruz. göründüğü gibi değilse? bu siteler ne zamandan beri var? birşeyler beğeniyorum ama kumaşı kalitesiz midir diye düşünüyorum. ekranı yakınlaştırıyorum kötü de durmuyo ama yine de kafam karışıyor. Normalde pahalı olan bu elbiseler anladığım kadarıyla birkaç günlüğüne yüzde 70 80 e varan indirimlerle karşımıza çıkıyor? bu sistem neden var, ne zamandır var? beni biraz aydınlatır mısınız

Aslında ne alacağınıza bağlı biraz da kızlar :) tabii kargosu hızlı mı, ücretsiz mi, ürünler orjinal mi bunlar da çok önemli

ben mesela trendyol u beğeniyorum ama kozmetik alacaksam misspera.com a giriyorum ayakkabı için de yine markafoni-limango-markafoni gibi kampanyalı siteleri tercih ediyorum ama denemeden almak çok sağlıklı değil ancak dışarda begenip denediğiniz bir şeyi daha uygun fiyata almak için bu siteleri kullanabilirsiniz. :) Ben öyle yapıyorum

trendyol ve 1v1y vazgeçilmezim...
ama bende güvenilir bir iç giyim sitesi arıyorum...
fantazi.com.tr den alışveriş yapanınız var mı arkadaşlar...?

Geçenlerde bir alışveriş yaptım tekstil merkezi denizlide konumlanmış bir site gayet ilgililer. Ev tekstili konusunda hizmet veriyorlar indirimli ürünler piyasanın baya altında evimalisveris.com incelersiniz.:1:

Kızlar ayakkabı almak için yeni bir site buldum. İsmi ............. ürünü sipariş verdiğimin ertesi günü geldi. Ayrıca numara olmadığı için 3 kez geri gönderdim, üçünden de kargo ücreti alınmadı. Herkese öneririm :)

Ben telefonumu n11den aldım bi sıkıntı yaşamadım bide japon tarzı hırka beğendim şimdi ücretsiz kargo olayına girmişler inş onda da sorun yaşamam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X