s_SeLvi_s Guru Kayıtlı Üye 22 Aralık 2008 42 0 296 Muğla 25 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi s_SeLvi_s #1 selam kıslar dairedeki bi abimden bıldırcın yumurtası ile ilgili çok faydalı bilgiler duydum. biz hamişler içinde araştırdım ve şu linke rasladım bilginiz olsun.. Hamilelikte Bıldırcın Yumurtası / Hamile / Hamile Beslenme - Hürriyet Aile ama hamişlere haftada 2 defadan fazla önermiyolar şekerler. Gramajca beş bıldırcın yumurtası , eşittir bir tavuk yumurtası olarak hesaplandığında ; bıldırcın yumurtası 5 kat fazla fosfor , 8 kat fazla demir , 6 kat fazla B1 , 15 kat fazla B2 vitamini , 9 kat fazla protein içermektedir .
selam kıslar dairedeki bi abimden bıldırcın yumurtası ile ilgili çok faydalı bilgiler duydum. biz hamişler içinde araştırdım ve şu linke rasladım bilginiz olsun.. Hamilelikte Bıldırcın Yumurtası / Hamile / Hamile Beslenme - Hürriyet Aile ama hamişlere haftada 2 defadan fazla önermiyolar şekerler. Gramajca beş bıldırcın yumurtası , eşittir bir tavuk yumurtası olarak hesaplandığında ; bıldırcın yumurtası 5 kat fazla fosfor , 8 kat fazla demir , 6 kat fazla B1 , 15 kat fazla B2 vitamini , 9 kat fazla protein içermektedir .