Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oraya gelin gideceğim ne yazıkki :/BEN BİECİK BOZÜYÜKTE OTURUYORUM.. BURDA VAR MI?
Bence ne yazıkki deme bburalı değilim ama güzel bi yer beğendim esinle mutlu yasayacagn bi yer ve hem bursaya hem eskişehire yakın avantajlıbi ilce bu yyönden :)oraya gelin gideceğim ne yazıkki :/
yer konusunda çok iyi canım dediğin gibi, bursaya eskişehire çok yakın.ama insanlarını sevemedim :/Bence ne yazıkki deme bburalı değilim ama güzel bi yer beğendim esinle mutlu yasayacagn bi yer ve hem bursaya hem eskişehire yakın avantajlıbi ilce bu yyönden :)
Tuna sen Derya ve ben tanışalımmı sende bozüyüktwymişsin oralımısınBozüyükte oturuyorum tek deglsn![]()
Senlede tanışalımYOK GALİBAA ÜHÜÜÜ![]()
Ben varımKayınvalidem orda oturuyor. pek sevemedim nedenseküçük bi yer. ama eskişehire yakın olması büyük avantaj
Bende beş haftalık hamileyim burdamı yaşıyosunKayınvalidem orda oturuyor. pek sevemedim nedenseküçük bi yer. ama eskişehire yakın olması büyük avantaj
Bende beş haftalık hamileyim burdamı yaşıyosun
Sen çok modern bir yerde yaşıyorsun buralar zor birazyok canım ben tekirdağ dayım kayınvalidem orda