Bu boşluk hissi ve o boşluğu doldurma çabası
Doğru insan çıkmadığı için olmuyor emin olunOndan sonra da hayatima kimseyi alamadim.denedim almak icin ama olmuyor.yapamiyo
Seven bırakıp gitmez...beni bırakıp giden
Haklısınız..hem de çok. Alismak bir hayli zamanimi aldi. Kabullenmiştim aslında. Neden nasıl oldu bilmiyorum.bir anda başladı bu durum. Hayatıma yine acı cekmek istemedigim hatta acı çekmekten çok korktuğum için de uzak duruyorum. Yine aynısı olursa. Yorgunum çok. Sans vermeliyim. Ama hissizlestim başkalarına.Kader nasip.. çok teşekkür ederim yorumunuz için.Doğru insan çıkmadığı için olmuyor emin olun
Başka insanlara şans verin
Oda sizi seviyor ve unutamamış olsaydı
İnanın ki bir şekilde ulaşırdı size
Bitti kabul edin veya etmeyin
Bazen hırs yaparız
Bazen saplantı
Ama siz de vazgeçin artık
Onun geçtiği gibi...
Degil mi. Beni çoktan unuttu .Belki de bir hayat kurdu kendine. Yelkenim savrulup duruyor korkuyla.. Yeni biri çok korkutuyor. Aşık olmaktan bile korkuyorum. Kendime guvenim yok. Sanki biseyleri tükettim onunla. Ama yine de denicem. Denemeliyim.Sarkidaki gibi Sil baştan başlamak gerek bazen .yine yeniden..Seven bırakıp gitmez...
Yeni aşklara yelken aç
Hayırlısıyla insAllah. Doğru insanı bulmak çok zor. Heleki su ara. Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim yorumlariniz için.Doğru insan karşına çıktığında bu düşüncelerin hepsi silinip gidecek.Sabır.
Aynen öyle. Hissetmemiş işte. Bizimde kaderimiz buymuş diyip aradan sıyrıldı. Kader biraz da caba gerektirirdi. Mecburum. Allah bilsin hepsini. Allah herşeyin hayırlısını versin. Çok teskkur ederim yorumunuz için. Bu arada Allah bebeginizi sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin.Oda sizin gbi hissetseydi çabalardı ulaşırdı bir şekilde. Baksanıza o da boyun eğmiş kabullenmiş ailesinin isteklerini.
yoksa bu kadar zorlaştırmazdı ulaşılmayı...
Aradan zaman geçmiş boşver önüne bak bundan sonra hayırlısını dile...
Çok teşekkür ederim. Sizide iyilerle karşılaştırsın Allah , bundan öncekileri gülerek bakın yolunuza...Aynen öyle. Hissetmemiş işte. Bizimde kaderimiz buymuş diyip aradan sıyrıldı. Kader biraz da caba gerektirirdi. Mecburum. Allah bilsin hepsini. Allah herşeyin hayırlısını versin. Çok teskkur ederim yorumunuz için. Bu arada Allah bebeginizi sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?