• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilemedim halimi..

Gul-Er

Güneş topla benim için..
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
1.814
1.117
333
Iyi aksamlar yüreği güzel hanımlar.. Bugün bu siteye kaydolusumun 3.senesi. Aile sorunu,aldatilmanin verdiği acı.. ve en sonda hayatimin askini buldum derken ailevi sebeplerden dolayi (ailesi istemedi) beni oylece yari yolda birakanimin acisiyla basedemeyesimden dolayı önce Rabbe sonra size sığınmıştım.. Cok zor bir süreç oldu. Allaglh razi olsun çok da yardımcı oldunuz bana.
Asıl konuya gelince 1.5 yildır beni bırakıp giden eski erkek arkadaşım sürekli hatıramda. Aklıma geliyordu ara sıra evet.. Ama şuan icime öyle bir özlemi girmis ki .onu gormeyi sadece bir defa da olsa gormeyi cok isterdim. Ondan haber almiyorum 1.5 sene oldu. Kabullendik mecburen. Ulasamam da ona. Benden sonra butun sosyal medya hesaplarini kapatti. Sahte isim varsa da bilemem. Ulaşmamak için engel oluyorum kendime. Mecburiyetimin farkındayım. Ondan sonra da hayatima kimseyi alamadim.denedim almak icin ama olmuyor.yapamiyorum.Içim fena. Bu durumu nasil atlatabilirim ? Yorumlarınıza ihtiyacim var.

Son düzenleme:
Bu boşluk hissi ve o boşluğu doldurma çabası

Iste bu yuzden hata yapmak istemiyorum. Oyuzden uzak duruyorum herkesten. Ama nasil basa çıkıcam artık bilmiyorum.
Cevabınız için de teşekkür ederim..

Ondan sonra da hayatima kimseyi alamadim.denedim almak icin ama olmuyor.yapamiyo
Doğru insan çıkmadığı için olmuyor emin olun
Başka insanlara şans verin

Oda sizi seviyor ve unutamamış olsaydı
İnanın ki bir şekilde ulaşırdı size

Bitti kabul edin veya etmeyin
Bazen hırs yaparız
Bazen saplantı
Ama siz de vazgeçin artık
Onun geçtiği gibi...

Doğru insan çıkmadığı için olmuyor emin olun
Başka insanlara şans verin

Oda sizi seviyor ve unutamamış olsaydı
İnanın ki bir şekilde ulaşırdı size

Bitti kabul edin veya etmeyin
Bazen hırs yaparız
Bazen saplantı
Ama siz de vazgeçin artık
Onun geçtiği gibi...
Haklısınız..hem de çok. Alismak bir hayli zamanimi aldi. Kabullenmiştim aslında. Neden nasıl oldu bilmiyorum.bir anda başladı bu durum. Hayatıma yine acı cekmek istemedigim hatta acı çekmekten çok korktuğum için de uzak duruyorum. Yine aynısı olursa. Yorgunum çok. Sans vermeliyim. Ama hissizlestim başkalarına.Kader nasip.. çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Oda sizin gbi hissetseydi çabalardı ulaşırdı bir şekilde. Baksanıza o da boyun eğmiş kabullenmiş ailesinin isteklerini.
yoksa bu kadar zorlaştırmazdı ulaşılmayı...
Aradan zaman geçmiş boşver önüne bak bundan sonra hayırlısını dile...

Seven bırakıp gitmez...
Yeni aşklara yelken aç
Degil mi. Beni çoktan unuttu .Belki de bir hayat kurdu kendine. Yelkenim savrulup duruyor korkuyla.. Yeni biri çok korkutuyor. Aşık olmaktan bile korkuyorum. Kendime guvenim yok. Sanki biseyleri tükettim onunla. Ama yine de denicem. Denemeliyim.Sarkidaki gibi Sil baştan başlamak gerek bazen .yine yeniden..
Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Oda sizin gbi hissetseydi çabalardı ulaşırdı bir şekilde. Baksanıza o da boyun eğmiş kabullenmiş ailesinin isteklerini.
yoksa bu kadar zorlaştırmazdı ulaşılmayı...
Aradan zaman geçmiş boşver önüne bak bundan sonra hayırlısını dile...
Aynen öyle. Hissetmemiş işte. Bizimde kaderimiz buymuş diyip aradan sıyrıldı. Kader biraz da caba gerektirirdi. Mecburum. Allah bilsin hepsini. Allah herşeyin hayırlısını versin. Çok teskkur ederim yorumunuz için. Bu arada Allah bebeginizi sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin.

Aynen öyle. Hissetmemiş işte. Bizimde kaderimiz buymuş diyip aradan sıyrıldı. Kader biraz da caba gerektirirdi. Mecburum. Allah bilsin hepsini. Allah herşeyin hayırlısını versin. Çok teskkur ederim yorumunuz için. Bu arada Allah bebeginizi sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin.
Çok teşekkür ederim. Sizide iyilerle karşılaştırsın Allah , bundan öncekileri gülerek bakın yolunuza...

Back
X