Bilemedim ki...

canali84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
3.356
3.181
48
Ya utaniyorum sormaya ama...
Ilk defa konu aciyorum. Sevmiyorum konu acmasini.

Bazi konulara yorum olarak yazmistim. Ben gecen ay 24 nisan gibi düşük yaptim 1-2 haziran gibi kanama bitti. 3-4 gun sonra ilk iliskiye girdik ve dolu bos yaptık ama cok degil 2 kere falan.
Birde bugun iliskiye girdik ama iliskiden sonra tuhaf birsey geldi. Boyle nokta kadar kan pirticigi ve yapışkan gibi birsey esliginde. Anlamadimki bende anlatayim. Birseyede benzetemedim. Ama kucuk nokta kadar esliginde gelen sey kanli degildi. Kahve rengi beyaz karisik birseydi.
Ve dusukte cektigim agrilar mevcut. Bel agrisi yan taraflarimin agrisi.

Yani neler okuyor olabilir bana ki? Korktum acikcasim dusuk yaparkende korkmustim. Hic boyle seyler bana gore degil. Anlamadimki.

Ya gereksiz bir konu olabilir belkide ama aklima takildi.

Dolu boş nedir anlamadım ama korkma bence bişey yoktur gebe olsan belirtileri olurdu mide bulantısı vs uzun zaman sonra ilişkiye girince öle oluyo benmde olmuştu hatta kanama geldi bende ama gebe değilim kalmadım da hiç

Midem zaman zaman bulaniyor ama mide bulantisi belirtisi icin cok erken degilmi gebe kalinmis olsa bile. Dollenme bile 15 gunde oluyor galiba.
Hic anlamamki boyle seylerden.

Yanlarim yumurtaliklarim sanirim agriyor belim agriyor. Bazen midem bulaniyor.

Düşükten sonra 3 ay bekleyin rahim dinlensin diyor doktor hadi kaldın diyelim şüpheliysen kan testi yaptır hemen canım en garantisi o

Düşükten sonra 3 ay bekleyin rahim dinlensin diyor doktor hadi kaldın diyelim şüpheliysen kan testi yaptır hemen canım en garantisi o
Evet yaptircamda dusuk bile ayin 24 de oldu gecen ayin daha 1 ay bile tam dolmadi. 1 haziran gibi yaptiririm da. Bide ilk olsa gidicemde utaniyom saglik ocagina kan vermeyede artik. Gebelik testlerine guvenmiyorum gecen sefer negatif cikardi ama hamileymissim.
Birde biktim.hastanelere gidip gelmekten. Biraz gunum gecsin gidicem.ins. ama belki yasadiklarimi yasayan vardir diye dusundum.

Ay ALLAHIM okadar zahmetlerle cocuk istiyoruz. ALLAH verirsede hayirlisini versin. Dogurmasaydim keske diyr pisman edecek evlatlar verme ALLAHIM.

Aminn canım inşallah çok yeni olmş düşüğün normal öyle şşeylerin gelmesi boşalıyor rahim galiba korkma sen bişicik olmaz Allahın izniyle...
Bende çok istiyorum ama eşim yanaşmıyor korunuyor malesef inşallah sağlıklı bi bebek versin Rabbim

Amin canim sagol. Benim bebek yapmak icin sorunum olmasa hic zorlamam kendimi. Nezaman olursa fark etmezdi ama yumurta rezervim dusuk ve yumurtalar tembel. O yuzden. Birde yas geciyor 32 yasindayim.
Tsk ederim.

Amin canim sagol. Benim bebek yapmak icin sorunum olmasa hic zorlamam kendimi. Nezaman olursa fark etmezdi ama yumurta rezervim dusuk ve yumurtalar tembel. O yuzden. Birde yas geciyor 32 yasindayim.
Tsk ederim.
Kıyamam ya inşallah olur korunmayın siz Rabbim verir inşallah çok dikkat et ağır falan kaldırma uzanma bişey almak için sıcak tut kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…