3 senelik evliyim ve şu an 7 aylık hamileym bu arada eşimle beraber psikoloğa gidiyoruz kendisi panik atak geçrdi bi dönem. Tartışma oldu sonra bana nie panik atak oldun diosun diyerek beni suçladı ben de bu zamana kadar psikoloğa gtmedin psikologluk bi aileden çıkmadım dedim ( bu arada psikoloğa gtmeyi yanlış bulmuorum sadece tartışma anında böyle bi konışma geçti nie bilmiom) o da benm ailem mi psikolgluk dedi ve ses yükseltti ben de arabadan indim eve yürüyerek geldim onevdeydi ve benim bişeyler söylememi istedi söylemeyince ara babanı topla eşyalarını gelsin götürsün seni dedi sonra da arkadaşının yanına çekti gitti evdeyim ağlıyorum suçluysam söyleyin benm göremediğim bişey var mı
Ekleme : biraz tavır yaptı sonra özürdiledi herhalde o da birileryle konışmuş ve sakşnleştrmşler şimdi aramız ii ama bnm yine kırgınlığım var biraz geç geçer bana burdan yardımcı olanlara teşekkür ederim

Ekleme : biraz tavır yaptı sonra özürdiledi herhalde o da birileryle konışmuş ve sakşnleştrmşler şimdi aramız ii ama bnm yine kırgınlığım var biraz geç geçer bana burdan yardımcı olanlara teşekkür ederim

Son düzenleme: