bilemedimm!!

pembeayna

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
37
0
16
Isparta
arkadaşlar iyi akşamlar.. biraz önce face dolaşırken erken arkadasımın kız kardeşini gördümm merak edip baktı erkek arkadasimın eski sevğilisi onda ekli ve konuşuyolar hala biz 2 buçuk yıldır beraberiz ama ne onlar beni tanıyo ne ben onları sadece varlığımı biliyolar. ve arkadaşımın hayatında benim olduğumu bile bile o kız hala kardesinde ekli çok sinir oldum ve bozuldum . bunu ona bildiğimi bu durumdan haberdar olduğumu göstermek istiyorum sizce napmalıyım susmakmı doğru konuşmak mı ?

ya sonucta kizkardesiyle görüsüyor sevgilinle degil
insanlar sen istiyorsun diye arkadasligini bozacagini sanmiyorum
yani bilsede birsey degismez bence
ben bunda bir sakinca görmüyorum

Kim kiminle isterse gorusur. Belki de o kizla cok iyi anlastilar? Kiz sevdigi biriyle gorusurken abisinin hic tanimadigi sevgilisine danisacak degil ya... Burda seni ilgilendiren birsey yok bence. Bunu dile getirmek seni kucuk dusurmekten baska birsey yapmaz.

Bundan rahatsız olacak bir şey göremedim,
Abisi ilişkisini bitirmiş diye kız arkadaşlığını bitirmek zorunda değil ki.
Bence birşey söyleme.

ne farkedicek kii ekli olması pek anlamadım, sonuçta ortada resmi bişey yok, senin kim olduğunu bile bilmiyolar :31: bence önce tanışmayı denemelisin:13:

Bencillik yapma derim. Sonuçta kız kardeşinin arkadaşı, eski sevgilisi olabilir ama demek ki onunla arkadaşlarmış.. Boşu boşuna huzursuzluk çıkarıp ilişkini zedeleme.. Ona bildiğini söylesen, hatta silsin onu konuşmasın onunla desen ne olacak ki?Böyle bir şey söylemek erkek arkadaşının bile haddine değilken kardeşine, senin söylemen!? Bu ancak 14 yaşındaki bir kız çocuğunun vereceği tepkidir. Yaşını bilmiyorum ama çocukca davranmamanı öneririm ilişkinin selameti ve hakkında yanlış düşünülmemesi açısından..

senısevgılın ılgılendırır kızkardeşi değiil buna mudahale edersen zararlı çıkabılırsın

Sakın ama sakın bir şeyler yapmaya kalkma. O kızın varlığından rahatsız oluyorsan bile tepki verme derim. O kızı kendine rakip gibi goruyorsun görünecek. Bunlara sinir olacağına enerjini erkek arkadaşın kız kardeşine yaklaşmaya harca derim. Sonuçta bir facebook arkadaşlığı, profil onun arkadaşlık listesi de. İstedigini ekler istediğini siler. Sen böyle seylerle yorma kendini, ilişkinin tadını çıkart,adam senin yanında sonuçta.

Bence de cok sinir bozucu bi durum. Iliskiniz anladigim kadariyla ciddiymis zaten. Ilerde evlenseniz gorumcen olacak kiz kardesi ve bir zamanlar yenge gozuyle baktigi biri hala hayatinda olacak falan. Bilmiyorum ben dar kafali miyim ama pek normal karsilayamadim. Ustelik karsi taraf kotu niyetliyse size karsi kizi doldurabilir bile. Ne tarafindan bakarsaniz bakin hos gelmedi bana. Insan kitligi mi gitsin baskasiyla arkadas olsun. Tamam su durumda karisamaz, yorum yapamazsiniz belki ama isler ciddiye binince mudahale etme hakkiniz var bence.

Size ne kızın hayatındaki kişilerden ?
Belki önceden arkadaştılar? Ya da sonradan oldular fark etmez.
Sizi ilgilendiren bir konu değil. O kadar didiklemeyin.

amaaan boşversene yarın bigün evlenince iyiki bu kadar mesafeliymişim görümcemle dersin şimdiden yüzgöz olmaman daha iyi..
görüyoruz burda konuları görümcesinden çekenleri filan
sen de dertsiz başına dert mi arıyosun canım:37:

Ne var ki bunda?

Kayınbiraderim şu an 2 yıllık evli.
Fakat eski nişanlısı hala benim arkadaşım.
Hala görüşüyorum, hala bana gelir gider.
O da evlendi hatta yakın zamanda dogum yapacak.

Tabi eltim görüştüğümü bilmiyor, hatta eski nişanlısını tanımıyor bile,
ama eşim, kv, kpderim biliyor,
ortada bir artniyet olmadıktan sonra kime ne zararı var?

Bir araya gelmiyorlar , daha dogrusu getirmiyorum...

Son düzenleme:
arkadaşlar iyi akşamlar.. biraz önce face dolaşırken erken arkadasımın kız kardeşini gördümm merak edip baktı erkek arkadasimın eski sevğilisi onda ekli ve konuşuyolar hala biz 2 buçuk yıldır beraberiz ama ne onlar beni tanıyo ne ben onları sadece varlığımı biliyolar. ve arkadaşımın hayatında benim olduğumu bile bile o kız hala kardesinde ekli çok sinir oldum ve bozuldum . bunu ona bildiğimi bu durumdan haberdar olduğumu göstermek istiyorum sizce napmalıyım susmakmı doğru konuşmak mı ?

Sevgilinle değil, kardeşiyle görüşüyor bunda ne sakınca gördün ki ?

bence bos yere iliskini zedelersin hem kizkardesinin gorusmesinde bi sakinca goremedim seninle tanismiyormus bile

söyle birşey yapılması söz konusu olamaz herhalde örneğin eski sevgilimin kuzenleriyle kardeş gibiyim eski sevgilim abileri gibi yıllardır tanışıorum birbirmizde görüşüyoruz .eski sevgilim evlendi zaten ama eşinin onlara benim için onla görüşmenizi istemiyorum ya da engelleyici bişiy yapması benide üzerdi dorusu. ama mesala sevgliniz evdeyken onlara gelmesini doru bulmam sonucta eski sevgili bende rahatsızlık duarım onun dısında görüşemelri normal.evlerine giderse duyarsanız görümcenize rica da bulunabilirsiniz empati yapacaktır

Oldu başka derdiniz...

Sırf abisi ile artık siz birliktesiniz diye, arkadaşlığını da mı bitirsin?

Sizin üstünüze vazife değil onların arkadaşlığı...

Herkes konuyu yanlış tarafa çekmiş yine..konu sahibi onların görüşmesine değil erkek arkadaşının bu kadar zamana kadar hala ailesi ile tanıştırmamış olmasına,varlığından haberleri olmamış olmamasına bozulmuş..

Bence bu konuyu onunla konuş öncelikle mantıklı bir açıklama yapar bunu belki bildiğini de söyle istersen..:34::34:

Son düzenleme:
off kızlar çok fenasınız.hadi sevgilinizin üzerinde hakimiyet çabanızı anlarımda sevgilinizin ailesinden ne istersiniz.sen değil abisi bile kız kardeşinin arkadaşlarına karışamaz:51:

Herkes konuyu yanlış tarafa çekmiş yine..konu sahibi onların görüşmesine değil erkek arkadaşının bu kadar zamana kadar hala ailesi ile tanıştırmamış olmasına,varlığından haberleri olmamış olmamasına bozulmuş..

Bence bu konuyu onunla konuş öncelikle mantıklı bir açıklama yapar bunu belki bildiğini de söyle istersen..:34::34:

alt satırları mı okuyorsun,konu sahibinin 1 yorumu var orada da sevgilisinin kız kardeşinin face'inde eski sevgilinin ekli olduğunu ve bundan rahatsız olduğunu,bu durumu kız kardeşine bildiğimi göstermek için ne yapmalıyım diyor.dahası yok yani:51:

haa bu mesajı okuyup böyle demek istemiştim diyebilir konu sahibi ama kimse de inanmaz:ssz:

Back
X