bilemedimm!!

yerinde olsam rahatsız oluyosam bu durumu lehime çevirirdim.. erkek arkadasının kızkardeşiyle bı sekılde tanısıp vakıt geçırıp ne bılıym mesela faceden filan yazışıp mutlulugumu gösterirdim kafama takmak yerine.. :21:

Benim gorumcemde gorusuyor cok samimi olmasada yinede konusuyolar rahatsiz olmuyorum sonucta evlendik artik hem oda evli ama evli olmasa stres yapardim bende konu sahibi hakli bence gorumcesi kotu niyetli. Olabilir .

arkadaşlar iyi akşamlar.. biraz önce face dolaşırken erken arkadasımın kız kardeşini gördümm merak edip baktı erkek arkadasimın eski sevğilisi onda ekli ve konuşuyolar hala biz 2 buçuk yıldır beraberiz ama ne onlar beni tanıyo ne ben onları sadece varlığımı biliyolar. ve arkadaşımın hayatında benim olduğumu bile bile o kız hala kardesinde ekli çok sinir oldum ve bozuldum . bunu ona bildiğimi bu durumdan haberdar olduğumu göstermek istiyorum sizce napmalıyım susmakmı doğru konuşmak mı ?

Hemen bütün hesaplara ambargo kuyop sildir(t)melisin, hemen!

Sevgiliniz ekler konuşursa rahatsız olabilirsiniz ama kardeşine bile müdahale etmeyi düşünmenize anlam veremedim..

arkadaşlar iyi akşamlar.. biraz önce face dolaşırken erken arkadasımın kız kardeşini gördümm merak edip baktı erkek arkadasimın eski sevğilisi onda ekli ve konuşuyolar hala biz 2 buçuk yıldır beraberiz ama ne onlar beni tanıyo ne ben onları sadece varlığımı biliyolar. ve arkadaşımın hayatında benim olduğumu bile bile o kız hala kardesinde ekli çok sinir oldum ve bozuldum . bunu ona bildiğimi bu durumdan haberdar olduğumu göstermek istiyorum sizce napmalıyım susmakmı doğru konuşmak mı ?

rahatsız edici bir durum evet ama karısmakta doğru değil . ßenim nişanlımın eski sewgiliside teyzesinde hala ekli banane :) nişanlım seçimini yaptı ama tabi bende bozulmuştum fakat şöle bi durumdan sonra anladım... kardeşim 6 yıllık sewgilisinden ayrıldı... ve onunla kardeş gibiydim artık herşeyimi bilirdi bende onun tabi... ve hala görüşüyoruz şuan kardeşimin hayatına biri girdiği zaman da ben o insala görüşücem çünkü benm onunla olan iletişimim bambaska....

alt satırları mı okuyorsun,konu sahibinin 1 yorumu var orada da sevgilisinin kız kardeşinin face'inde eski sevgilinin ekli olduğunu ve bundan rahatsız olduğunu,bu durumu kız kardeşine bildiğimi göstermek için ne yapmalıyım diyor.dahası yok yani:51:

haa bu mesajı okuyup böyle demek istemiştim diyebilir konu sahibi ama kimse de inanmaz:ssz:

arkadaşlar iyi akşamlar.. biraz önce face dolaşırken erken arkadasımın kız kardeşini gördümm merak edip baktı erkek arkadasimın eski sevğilisi onda ekli ve konuşuyolar hala biz 2 buçuk yıldır beraberiz ama ne onlar beni tanıyo ne ben onları sadece varlığımı biliyolar. ve arkadaşımın hayatında benim olduğumu bile bile o kız hala kardesinde ekli çok sinir oldum ve bozuldum .bunu ona bildiğimi bu durumdan haberdar olduğumu göstermek istiyorum sizce napmalıyım susmakmı doğru konuşmak mı ?

Bu cümleden çıkardım anlamı .. diğer anlamı kastettiyse bilemicem tabi,kardeşe engel koymak çok saçma

Son düzenleme:
Back
X