bilg programcısı arkadaşım var yazılımcı maaşı 3000 hayret hayat çok tuhaf...
Bende bilgisayar programcılığı mezunuyum.
Seni çok iyi anlıyorum.
Herkes bilgisayar programcılığını duyunca ooo iyi iş var sizin sektörde diyor ama öyle değil.
İnşallah en kısa zamanda kafana göre bi iş bulursn..
tutturan tutturuyo ama bu tür işlerde hep tecrübe istediler hep kapıdan döndürüldüm grafiker olmak istiyordum kurslara gittim ama tecrübe istediler yine olmadı olmadı
5 ay parasız grafikerlikte çalıştım tecrübe olsun diye ama yine maaş bağlamadılar çıktım parasız çalışcak yaşıda geçtim sanki,para için çalışıyorum alakasız meslek yapıyorum pasta satıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum
kpss girdim olmadı,notere dedim bundan 1 yıl önce iş öğretin para almayayım stajer olayım ona da çağırmadılar iş aramak bile tiksindiriyo artık pes ediyorum galiba
zor tabi okuyup böyle bu halde olmak napalım hayat herkese aynı imkanları sunmuyoo...
haklısın canım ama artık en azından aa sen okudun orda mı çalışıyon laflarını unuttum takmıyorum gerçekten ya da alıştım
annem geçen nişanlım ve ailesinin yanında şöyle dedi kaynanam işinden memnun musun dedi idare ediyorum dedim annem de sanki tezgahtar olsun diye okuttuk dedi gülüştüler gülüştüm napayım
5 ay parasız grafikerlikte çalıştım tecrübe olsun diye ama yine maaş bağlamadılar çıktım parasız çalışcak yaşıda geçtim sanki,para için çalışıyorum alakasız meslek yapıyorum pasta satıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum
kpss girdim olmadı,notere dedim bundan 1 yıl önce iş öğretin para almayayım stajer olayım ona da çağırmadılar iş aramak bile tiksindiriyo artık pes ediyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?