- Konu Sahibi bendenbukadar
BİR zamanlar çok kötü günler geçirdim.üniv.bitirdim işşiz kaldım .işşizken aşık oldum ölesiye çok çok sevdim.belki hayatımın en güzel günleriydi.bu arada iş kimsenin aklına gelmiyor.ben aşığım ya hayat ondan ibaret.o benden ayrıldı memde nişanlanacakken.ben çok ama çok kötü oldum.bunalımlar geçirdim.aileme bu durum çok basit geldi.ne delliliğim kaldı n bişeyim.annem telf larda ablalarıma şikayet ediyor iş aramıyor sevda peşinde diye ve bu arada bana hiç para verilmiyor.çarşıya çıksam para yok.istesem para ne yapacakmışım.annemsiz dışarı çıkamam zaten.
öle bunaldım di dayımın kızına dert yandım içimi döktümve sigara içiyoruz meğer benim derdimi ben çıkınca gülerek ailesiyle paylaşmış.
ailemin kulağına geldi ve başladı tantana delilik,o..pu.manyak kalmadı.meğer o bire bin katmış.ailem benle konuşmadı .yemek ayrı yedim.
kısmet çıktı bana hemen kabul ettim..eşim iyiydi.ama annem hala kızgındı,çeyiz alırken beni hiç götürmedi.evimin hiç eşyasını beğenmedim.fikrim dahi alınmadı.
neyse evlendim eşimle çok sorun oldu.ama asla kimseyle paylaşmadım.
yıllar geçtı.maadim durumum iyileşti.
rahatladım psikolojiikken .şimdi tavrım ne olmalı
öle bunaldım di dayımın kızına dert yandım içimi döktümve sigara içiyoruz meğer benim derdimi ben çıkınca gülerek ailesiyle paylaşmış.
ailemin kulağına geldi ve başladı tantana delilik,o..pu.manyak kalmadı.meğer o bire bin katmış.ailem benle konuşmadı .yemek ayrı yedim.
kısmet çıktı bana hemen kabul ettim..eşim iyiydi.ama annem hala kızgındı,çeyiz alırken beni hiç götürmedi.evimin hiç eşyasını beğenmedim.fikrim dahi alınmadı.
neyse evlendim eşimle çok sorun oldu.ama asla kimseyle paylaşmadım.
yıllar geçtı.maadim durumum iyileşti.
rahatladım psikolojiikken .şimdi tavrım ne olmalı