- 22 Aralık 2017
- 14
- 7
- 1
- Konu Sahibi Adimutluluk
-
Nasıl kullanıyosunuz acaba? Ne kadar zamanda bir kullanıyosunuz ne kadar sürüyorsunuz sonra yıkıyor musunuz vs. Benim kirpiklerim uzun ama sarı sarı görünmüyo bile dibi hariç, kaşlarımda incecik biraz gür olsun istiyorumBen bayadır hint yağı kullanıyorum. Kaşlarımın başları boştu, doldu çok şükür. Kirpiklerime de kullandım aynı zamanda minicik minicik kirpikler çıktı dipten ve simsiyah oldu kirpiklerim. Herkes farkediyor değişimi. Tabi göze yağ kaçırmak gözün nem dengesi açısından tehlikeli. Onu da göz önünde bulundurmak gerek.
Evet hint yagini ben de duydum ama su yonden kullanmaya cekindim goz altlarina akinca ister istemez kapatip acinca akiyor cunku;bezeler olusturmadi mi sizde ?Goz altlari hassas oldugu icin hemen kirisyr .Sonuc olarak memnun kaldiysanz ben de kullancm o halde cok tesekkrler:)))Ben bayadır hint yağı kullanıyorum. Kaşlarımın başları boştu, doldu çok şükür. Kirpiklerime de kullandım aynı zamanda minicik minicik kirpikler çıktı dipten ve simsiyah oldu kirpiklerim. Herkes farkediyor değişimi. Tabi göze yağ kaçırmak gözün nem dengesi açısından tehlikeli. Onu da göz önünde bulundurmak gerek.
Nasıl kullanıyosunuz acaba? Ne kadar zamanda bir kullanıyosunuz ne kadar sürüyorsunuz sonra yıkıyor musunuz vs. Benim kirpiklerim uzun ama sarı sarı görünmüyo bile dibi hariç, kaşlarımda incecik biraz gür olsun istiyorum
Evet hint yagini ben de duydum ama su yonden kullanmaya cekindim goz altlarina akinca ister istemez kapatip acinca akiyor cunku;bezeler olusturmadi mi sizde ?Goz altlari hassas oldugu icin hemen kirisyr .Sonuc olarak memnun kaldiysanz ben de kullancm o halde cok tesekkrler:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?