• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilen arkadaslar yardim

Adimutluluk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
14
7
1
Arkadaslar degerli vaktinizi calmak istemem ama benim bir sorunum var.Kas kirpik konusunda cok cimri bir bünyem var bana ne yapmami önerirsiniz?Tamam nette bir suru tavsiye var ama burasi cok zengin bir platform deneyip de memnun kaldiginiz bir yontem var mi?Kaşim cok seyrek kendimi bildim bileli hep bosluk var dolmuyor kirpiklerm konusnda ise alt kirpik konusnda biraz sansli goryrm kendimi.Ust kirpikler hem seyrek hem kisa nasil uzatabilirm gurlestrebilirim var mi memnun kaldiginiz bir yontem?Simdiden tesekkurler cok konustm

Kaş ve kirpik serumu kullanabilirsiniz.

Ben bayadır hint yağı kullanıyorum. Kaşlarımın başları boştu, doldu çok şükür. Kirpiklerime de kullandım aynı zamanda minicik minicik kirpikler çıktı dipten ve simsiyah oldu kirpiklerim. Herkes farkediyor değişimi. Tabi göze yağ kaçırmak gözün nem dengesi açısından tehlikeli. Onu da göz önünde bulundurmak gerek.

Ben bayadır hint yağı kullanıyorum. Kaşlarımın başları boştu, doldu çok şükür. Kirpiklerime de kullandım aynı zamanda minicik minicik kirpikler çıktı dipten ve simsiyah oldu kirpiklerim. Herkes farkediyor değişimi. Tabi göze yağ kaçırmak gözün nem dengesi açısından tehlikeli. Onu da göz önünde bulundurmak gerek.
Nasıl kullanıyosunuz acaba? Ne kadar zamanda bir kullanıyosunuz ne kadar sürüyorsunuz sonra yıkıyor musunuz vs. Benim kirpiklerim uzun ama sarı sarı görünmüyo bile dibi hariç, kaşlarımda incecik biraz gür olsun istiyorum

Evet hint yagini ben de duydum ama su yonden kullanmaya cekindim goz altlarina akinca ister istemez kapatip acinca akiyor cunku;bezeler olusturmadi mi sizde ?Goz altlari hassas oldugu icin hemen kirisyr .Sonuc olarak memnun kaldiysanz ben de kullancm o halde cok tesekkrler:)))

Ne kadar uzatirsan uzat iki ay icinde kirpikler kendini yeniliyor ve birakinca eski haline donuyor.Omur boyu da serum kullanmak mantik isi degil.Ben bi kere hint yagi surmustum gozum nasil bulanik goruyordu cok rahatsiz etmisti.Cok guzel bir serum varmis yurtdisandan getirtiyorsun 200 civarmi neydi galiba fiyati gercekten uzatiyor ama birakinca eski haline geri doncek ne gerek var yorulmaya.

Nasıl kullanıyosunuz acaba? Ne kadar zamanda bir kullanıyosunuz ne kadar sürüyorsunuz sonra yıkıyor musunuz vs. Benim kirpiklerim uzun ama sarı sarı görünmüyo bile dibi hariç, kaşlarımda incecik biraz gür olsun istiyorum

Ben hergün kullanıyorum, biten rimelimin fırçasını iyice temizledim,onunla yağı sürüyorum. Gece uyumadan evvel sürüp uyuyorum, yıkamıyorum. Tabi hint yağını da güvenilir markalardan seçmek gerek:))

Evet hint yagini ben de duydum ama su yonden kullanmaya cekindim goz altlarina akinca ister istemez kapatip acinca akiyor cunku;bezeler olusturmadi mi sizde ?Goz altlari hassas oldugu icin hemen kirisyr .Sonuc olarak memnun kaldiysanz ben de kullancm o halde cok tesekkrler:)))

Evet bende yağı kullanmadan önce o tür yorumları çok okudum, korka korka sürdüm hep. Fakat hiçbir problem yaşamadım çok şükür, 1 ayı geçti kullanalı.. Hiç beze çıkmadı, yada gözümde bir acı,bulanıklık, yanma hiç hissetmedim bir aydır. Herhalde kişiden kişiye değişiyor:)) Tabi en mühimi göze kaçırmadan dikkatli bir şekilde sürmek..

Back
X