Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yakın bi sürede yaşlı sakallı birisinden kısmet geliyor mirasta olabilir bu . Daha önce sen yada etrafında düşük yapan bi kadın kız bebeği oluyor erkekmiş düşük yaptığı. İçin dalga dalga olmuş çok sıkılmışsın ama bi bayanın vereceği tavsiyelerle feraha çıkıyorsun kafanda iki tane plan belirmiş ikiside hayırlı görünüyor. Bi erkek kayanın üstüne oturmuş başı öne eğik bişeyler düşünüyor ama çok güzel şeyler fakat biraz korkuları var kafası karışık ve kendi halinde kalmak istiyor varsa erkek arkadaşın olabilir
Kisa sacli adeta melek gibi bir kadin var. Onun kalbi kirilmis. Gecmis sakin bir yere dusunuyor ben nerde hata yaptim diye.
Uzun boylu ozellikle boynu uzun bir kadin ileri ileri adim atiyor fakar akli gecmise takilmis. O yuzden sendeleyerek yuruyor. Belki de bu sensin. Aklini yurudugun anda tutmalisin boylece isikli seni aydinlatacak yerlere ulasabileceksin. Bir erkek arzuluyor seni. Sen istemeden ona adim atiyor gibisin. Kalbin istiyor ama aklin istemiyor gibi. Ve bu erkek seni fiziksel olarak arzuluyor. Ask veya sevgi goremedim yuzunde. Bu olayi nasil atlatirsin bu sana bagli. Ama sonrasinda ferah gunler cok yakin.
Yilan sembollu birini goruyorum. Yani bu kisi normalde kotu biri sen bu insana cok inanmissin guvenmissin ona saygi duyuyorsun. Elin dolu sekilde gidiyorsun karsisina ondan akil aliyorsun. Bu kisiyi herkes kotu biliyor sanirim ama sana zarari dokunmuyor gordugume gore. O da samimiyetle konusuyor seninle. Bu yakin zaman icinde olacak. Belki temiz sayfalarin arkadasin bu insan olacak.
Daglari tirmana tirmana zorluklara gogus gere gere daglari asacaksin :) yalniz olmayacaksin buyuk insanlar seninle olacak maddi veya manevi yardimlari cok buyuk olacak. Bir kadin ve bir adam bunlar sizden buyukler saygidegerler. Zirveye tirmaniyosun bir noktada geri donup bakabilirsin sakin bakma arkana devam et. Seni ve yardim edenleri koruyanlar var pur dikkat sizi izliyor ve koruyor :) yalniz cikmayacaksin bir kiz ve bir sizi koruyan erkek de yaninda olacak. Vardiginiz yer cok bereketli ve guvenli olacak :)
Uzun burunlu biyikli bir adam var. Senin icin cok dua ediyor. Baban olabilir. Karanlik gunleri dualriyla uzaklastiriyor aydinlatiyor dunyani. Onun icin sukret sen de ona dua et.
Nasil canim hangileri tuttu veya tutmadi cok merak ediyorum :)
Burada ne demek istediniz tam olarak?Belki temiz sayfalarin arkadasin bu insan olacak.
Daglari tirmana tirmana zorluklara gogus gere gere daglari asacaksin :) yalniz olmayacaksin buyuk insanlar seninle olacak maddi veya manevi yardimlari cok buyuk olacak. Bir kadin ve bir adam bunlar sizden buyukler saygidegerler. Zirveye tirmaniyosun bir noktada geri donup bakabilirsin sakin bakma arkana devam et. Seni ve yardim edenleri koruyanlar var pur dikkat sizi izliyor ve koruyor :) yalniz cikmayacaksin bir kiz ve bir sizi koruyan erkek de yaninda olacak. Vardiginiz yer cok bereketli ve guvenli olacak :)