Bilen birileri lütfen mesaj atsın😒

Sibel19901907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
131
45
98
Merhaba ben normalde düzenli adet olan biriyim daha doğrusu en fazla 2 3 gün oynar arada, Mart ayında 19 Nisa’n da ise 23 ünde hasta oldum Mayıs’ta normal de 27 sü olmam gerekti fakat hasta olmadım normalde yumurtlama döneminde eşimle beraber olduk bi kaç kez test yaptım kan fakat çıkmadı doktora danıştım geç yumurtlama olabilir ayın 4 ünü bekle dedi neyse Arife günü test yaptırdım negatif çıktı o günde kan geldi ama 2 damladan sonra kesildi ve 1 hafta geçti tekrar bir iki damla geldi şimdi bakıyorum pede hiç bi şey gelmiyor anlayamadım 50 günü aştım bu nasıl bi şey😏

Düzensiz olmasın mı?? 50 gündür mü olmuyosun iyice bir araştır derim normal mi? Başka bir Dr a git derim

Hamilelik olduğunu sanmıyorum muayene olmanızı tavsiye ederim benimde mesela bu ay 8 gün erken oldum ilk iki gün damla damla kan geldi iki üc damla. sonra regl oldum ilk defa hiç sekmezdi doktora gittim enfeksiyondan şüphelendi tahlil falan verdim bişe çıkmadı stres, uykusuzluk, mevsim geçişleri neden olabilir dedi sizde gidin bi baksınlar

Back
X