Bilen birinin cevabına ihtiyacım var

seker yuklemesı ben yaptırdım
verdıklerı seker 2 dılım baklavaya esıt ;)
zamanımızda gebelık sekerı cok fazla bu yuzden bebekler zarar gordu bunun onune gecılmesı ıcın guzel bıseydır
zaten hastane ortamındasın en guvenılır yer doktor gozetımındesın kana hızlıca karıssın dıye sekerlı su ıcırıyorlar kucuk bu bardak

1 bardak sekerlı suya bıle ısyan edıp zararlı dıyen bırının beslenme seklı kusursuz sekılde saglıklı olmalı...
eger gebelık sekerım olsa, ben bılmesem bu testı yaptırmasam bebegım buyuk zarar gorur ve ben asla ama asla kendımı affetmezdım

tıp gelıstı, ayak uydurmak lazım. korkulacak bırsey yok. doktor yapılması gerek dıyorsa yaptırın.seker sadece sekerlı suylada vucuda gırmıyor neler yıyoruz gun ıcerısınde o sekerden daha fazlası gırıyor zaten vucudumuza

seker yuklemesı ben yaptırdım
verdıklerı seker 2 dılım baklavaya esıt :KK66:
zamanımızda gebelık sekerı cok fazla bu yuzden bebekler zarar gordu bunun onune gecılmesı ıcın guzel bıseydır
zaten hastane ortamındasın en guvenılır yer doktor gozetımındesın kana hızlıca karıssın dıye sekerlı su ıcırıyorlar kucuk bu bardak

1 bardak sekerlı suya bıle ısyan edıp zararlı dıyen bırının beslenme seklı kusursuz sekılde saglıklı olmalı...
eger gebelık sekerım olsa, ben bılmesem bu testı yaptırmasam bebegım buyuk zarar gorur ve ben asla ama asla kendımı affetmezdım

tıp gelıstı, ayak uydurmak lazım. korkulacak bırsey yok. doktor yapılması gerek dıyorsa yaptırın.seker sadece sekerlı suylada vucuda gırmıyor neler yıyoruz gun ıcerısınde o sekerden daha fazlası gırıyor zaten vucudumuza

Aynı düşüncedeyim. Doktorumu Dinlicem. Konu yaptirsam mi yaptirmasam mi boyutuna geldi :KK48: Şimdi gidiom dua edin bana inşallah

Kızlar yükleme için geldim aç karnına karnı verdim 50g lik yükleme istedi doktor. Değişmiş galiba resmen elmalı gazoz içtim :KK48: glikosol diye bi kutu oğlumda toz şeker su karışımı vermişlerdi yine öyle sanıyordum. Ama kocama çok güldüm anlatmadan gecemicem.

Dedim yarın doktora gitcem benden dedi.
Seker yüklemesi yapılacak dedim.
Cevap şu; Niye az mıymış:KK70:

Şaka değil çok ciddiydi:KK70:

benimde bu konuda kafam yeterince karıştıgından bu defa yukleme yaptırmadım, doktorda dedıkı madem oyle sadece bısey ıcmeden aclık sekerınıze bı bakalım.. sukur sorunda cıkmadı.. ilk hamılelıgımde herseyı dıdıklemekten yorulmustum ve ıyıkıde yaptırmamısım.. o testler vs benı cok gerıyor..

Kızlar sonuç bildiriyorum

Çok şükür bişey çıkmadı en azından içim rahat bebeğimin hareketlerinide takip ediyorum gayet iyi şuana kadar çok şükür. Hepinize teşekkürler.

Back
X