Bilen eden varsa yardımcı olsun lütfen

quantumkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.778
891
83
İyi günler. Durumum çok acil.
Ben güzel sanatlar üniversitesi öğrencisiyim.
Bi firmanın stajyer ilanıyla ilgili başvuruma olumlu dönüş aldım.
Okulla beraber yürütmeyi düşünüyodum. Haftanın 2 günü gidicektim. Maaş almıycaktım. Fakat sigortam olsun istedim.
Tamam evraklarını getir dediler, orda tıkandım. Bizim okulda staj diye bi sistem yok. Olmayan sistemin evraklarını nerden bulabilirim. Bu konuyu onlara belirttim. Beni normal sigortalı bi çalışan olarak gösterirlerse maaş vermek zorunda olucaklarını söylediler.
Hayalimdeki fırsatı geri tepmek istemiyorum, bi çözüm yolu yok mudur. Bu iş için bazı derslerimi bırakıcam.
Yok mudur hukuki bi çözüm yolu

herşey zamanında güzel. ayrıca staj sigortaları prim şeklinde yatmıyor. sadece sen o firma içinde çalıştığın zamanlarda basına bişey gelirse onu karşılıyorlar. Bence hiç derslerini ihmal etme uğraşma.

benim bi şekilde bi firmada deneyim edinmem gerek. mezun olduktan sonra ilk defa çalışırsam, deneyimsizim diye maaşım da pozisyonum da düşük olucak.

Ya bilemiyorum stajlerleri valiliklere bildirmeleri lazım izin alıyorlar vs. olmaz gibi ancak valilik izin verirse olur. Bende deneyim kazanmak adına çok yere girdim stajyer olarak para almadım sigorta falanda yaptırmadım benim stajım haftada bir gündü okul bana birgün staj yapma hakkı vermişti ama ben her gün gidiyordum başıma bir iş gelse sıkıntıya uğrayacaktılar onlar bu riski göze aldılar , stajyere mutlaka ihtiyaçlarıı varsa seni alır ama hukuki olmaz bu iş gizli saklı olur .

çalışma deneyimi olarak bi şekilde belgelensin, bi sonraki işlerimde bunu dikkate alsınlar istiyorum. bugün boykot var diye de öğrenemedim okulda durumları. of

çalışma deneyimi olarak bi şekilde belgelensin, bi sonraki işlerimde bunu dikkate alsınlar istiyorum. bugün boykot var diye de öğrenemedim okulda durumları. of
Ya valilik izin veriyor bu gibi durumlara okul karışmaz bence valilikten izin alırsan stajyer olmak isityorum diye senin o iş yeri halledicek o staj işini okul bişey yapamaz.

cnım normal olrk sigorta yatırmıyorlar zaten iş sağlığı ve güvenliği sigortası yatırılıyor oda işte başına birşey gelirse diye.

Okulun bitince de staj yapabilirsin. Hem haftanin 5 gunu 2 ay boyunca staj yaparsan daha faydali bile olabilir. Bu durumda da sigortani yaptirmak sana duser tabi.. Okrken okulun sana staj sigortasi yapma sansi yoksa bu ihtimali de degerlendir derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…