• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilen kişilerin ciddi yorumuna ihtiyacım var

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.209
12.529
448
Kızlar ilk önce sorumu sorayim.bir valiye yada belediye başkanına ulaşmak zormudir? So yle anlatayim.bir kurumda çalışıyorum ve işyerinde mobbing var.hiyararşik sırayı takip etme adına amirleri bir üst müdüre şikayet ettik sonuç alamayınca müdür e çıktık ama onları zaten o müdür denen adam atadı hatta üzerimizde ki baski o adamın talimatıyla gerçekleşiyor.bizde o adamı müdür yapan şahsiyetin yanina gittik yani bir üst e
( başımızda 50 tane amir müdür var) olanları anlattık baskı bitti ama diğer personele ayrımcılık yapılıyor kayiriliyorlar nerede çetrefilli pis is var ben dahil bir kaç arkadaş oraya sürülüyoruz tam bitti rahata erdik diyoruz başka is çıkarıyorlar.O diğer yalaka ek etek öpenler hep yatıyorlar.calisma müdürlüğüne gittik ama adamlar yardımcı olmadi.taşeronsunuz işinizden olursunuz diye size Ne yapin dedik yapmadılar işlem aslında haklıydılar.buyuk bir kurumda çalıştığım için ve şehir de küçük olduğu için ve en üst adam da belli partinin adamı olduğu için bu isimiz tehlikede.bizde BIMER e yazdık ve aşırı sikaye t gittigini öğrendik bimerden ama bimer de dilekceyi yine bizim müdürümüzü atayan birime yolladığı için cevabı yazıp temize çıkarıp bize geri iade ediyor.karisik anlattım farkındayım.ama şu şu görevdekiler yazsam buradada tanıdık varsa direk anlarlar.yani hep hısım akraba es dost muhabbeti olduğu için ezilen kısım biz oluyoruz.calisamlar arasında 1/2 si mobinge maruz kalıyoruz.digerleri yalaka k.ç yalayan oldukları için rahatlar.bir arkadaşımız verilen görevi yapmayı reddetti yatanlara yaptırın dedi diye tutanak yedi.kiz bimer e sikaye t etti genel sekreterlikte savunma sında görevi yapmamış dedi yani bisey yapmadılar çünkü müdür sekreyerligin aile dostu.e başbakanlık bunu bilemez.cok uzun oldu şimdi sorum su en üst protokol vali ve ben inaniyorum ki vali bu işi çözer ama ona nasıl ulaşacağız.fikir verecek olan varmi

Back