Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iş yerinde dinleme cihazı hukuken yasalmıdır acil cevap?
sen suclu konumuna dusersin
dinleme cihazı yasal değil ama kamera (ses kaydı alan) ve bilgisayarların kontrolü serbest diye biliyorum
Pc monitörün altına gizlice yerleştirilmiş minik bi dinleme cihazı yasal değilse dava açıcam
canım bn dinlemiyorum dinliyorlar şu an bi tartışma içerisindeyim
nasıl bir iş ki o öyle dinlemek istiyorlar seni?Kendilerince arkalarından konuşulanı kaydetcekler seni pisikolij baskıyla çalıştırcaklar bu kadn sana bida uyarmıcm konuştukların hareketlerin kayıt altında doğru düzgün konuş falan dedi ben dinlendiğimi bildiğim konuştum durdum mutlaka geri dönerler eger dinliyorlarsa die ve döndülertamamen emin oldum.... Içerde param var eğer vermezlerse dava kapılarını çalsın
Kendilerince arkalarından konuşulanı kaydetcekler seni pisikolij baskıyla çalıştırcaklar bu kadn sana bida uyarmıcm konuştukların hareketlerin kayıt altında doğru düzgün konuş falan dedi ben dinlendiğimi bildiğim konuştum durdum mutlaka geri dönerler eger dinliyorlarsa die ve döndülertamamen emin oldum.... Içerde param var eğer vermezlerse dava kapılarını çalsın