Bilen ler lütfen cevaplasın

Dinleme cihazı kişilerin hiç bir şekilde yapamayacağı bir şey diye biliyorum.

Pc monitörün altına gizlice yerleştirilmiş minik bi dinleme cihazı yasal değilse dava açıcam

Kendilerince arkalarından konuşulanı kaydetcekler seni pisikolij baskıyla çalıştırcaklar bu kadn sana bida uyarmıcm konuştukların hareketlerin kayıt altında doğru düzgün konuş falan dedi ben dinlendiğimi bildiğim konuştum durdum mutlaka geri dönerler eger dinliyorlarsa die ve döndülertamamen emin oldum.... Içerde param var eğer vermezlerse dava kapılarını çalsın

Kendilerince arkalarından konuşulanı kaydetcekler seni pisikolij baskıyla çalıştırcaklar bu kadn sana bida uyarmıcm konuştukların hareketlerin kayıt altında doğru düzgün konuş falan dedi ben dinlendiğimi bildiğim konuştum durdum mutlaka geri dönerler eger dinliyorlarsa die ve döndülertamamen emin oldum.... Içerde param var eğer vermezlerse dava kapılarını çalsın
nasıl bir iş ki o öyle dinlemek istiyorlar seni?

İçeride ki paradan çok daha fazlasını ödemek.zorunda kalabilirler anlaşılan bilmiyorlar. İspatlarsan yüklü bir tazminat alabilirsin de.

Back
X