bilen var mı

edibe85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
1.035
7
0
İzmir
şimdi ben burda forumda hep takip ediyorum..hamişler bebekleri karındayken bebekte böbrek büyümesi beyin damarları vs gibi bebegin iç organları ve kendi işleyişi ile ilgili sorunları cıktıgını söyluyorlar..allah korusun tüm melekleri ama bunlar nasıl ögreniliyor arkadaslar.yani benim doktor her ay ultrasonda sadece bebegin suratını gösteriyo..bak ne tatlı diyip geciyo...bu kadar...benim doktor mu ilgisiz yoksa bu tür seyler için özel bir ultrason veya işlem mi var

valla benim doktorum bebişin yüzünü göstermiyor pek, hatta ve hatta 34 haftalık hamileyim oğluşumun daha sadece 1 tane profilden çekilmiş ultrason resmi var.. benim doktorum ultrasonda paso ölçüm yapıyo, başını ölçüyo, karnını ölçüyo, kalbine bakıyo, beynine bakıyo.. hep incaleme durumunda yani.. ama şöle bişe var ki eminim senin doktorun da bu ölçümleri yapıyordur, sadece sana anlatmıyordur muhtemelen. benim doktorum baktığı heryeri yaptığı herşeyi bana tek tek anlattığı için ultrasonda bakarken ben biliyorum.. ama sen merak etme senin doktorunda bakıyodur, olurmu hiç öle şey.. telaşlanmana gerek yok bence.. :96:

Back