Bilen varsa lutfen soylesin

Gam12ze

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
7
1
1
32
1.30 aylik hamileyim filtre kave icebiliyomuyuz acaba ? Lutfen bilen biri yazsin arkdaslar..

Valla cnm ben uc gunde bir bardak iciyorum asiriya kacmamak sartiyla kahvesiz kalamam normalde gunde 3 fincan icen ben icin gayet iyi durumdayim

Ben hergun kahve icen biriydim ama hamile oldugumdan beri biraktim. Iki bardak acik cay iciyorum gunde o kadar. Kafein zararli diyorlar

1.30 aylik hamileyim filtre kave icebiliyomuyuz acaba ? Lutfen bilen biri yazsin arkdaslar..

Doktorum bana kahve kola vb kafein içeren ürünlerden birini seçip günde sadece 1 bardak içebilirsin dedi. Ben hergün 1 bardak kahve içiyorum. Yapılan arastırmalar belli bir miktar kafeinin tüketilebilir olduğunu söylüyor. 1 fincan bunun altında.

Bana doktorumun dediğini söyleyeyim canım kahve kupa bardakları varya onun yarısına kadar doldurup içebilirsin gündüz vakitleri iç demişti inşallah işine yarar.. bi kahve tiryakisi biri olarak ben 2 yada 3 günde bir yapmaya çalışıyorum

Çay çikolata gibi kafein içeren şeyler tüketmezsen günde 2 bardak içebilirsin ama ne kadar az o kadar iyi. Günde yaklaşık 7-8 bardak içerdim belki son 9 aydır toplasan belki 10 bardak içmişimdir. Hamile kalmaya karar verdiğim dönemde bıçak gibi kestim. Sende yapabilirsin eminim ;)

Ben senin gibi bir çok örnek gördüm ondan arkadaşlar yazıyor zaten çoğul, istersen sen 1.45 yaz gün geçtikçe. Yoksa BANA NE? Ne ayrı yani :KK55:

Kafeinsiz Kahveler var. Kafeinsiz olarak bende canım istedikce iciyorum. En Marketlerde bulunabiliri; Nescafe Gold Kafeinsiz.
:KK50:

Kahve "koffein" içeriyor canım. Benim doktorum bama yasaklamıştı. Bebeğin kemik gelişimini engelliyormuş ???

ben bazen günde 1 bardak çay ve biraz çikolata yiyorum, o kadar. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri sadece 1 kez kahve içtim o da bol sütlü ama o gün resmen kalbim ağzımda attı, aşırı kalp çarpıntısı oldu... Bir daha asla içmeyi düşünmüyorum, sanırım vücudum biraz hassas kafeine karşı. Normalde de pek kahve içmezdim zaten, artık tövbe :) Herkesin reaksiyonu farklı sanırım ama 2-3 bardak kahveden fazlasını önermiyorlar bildiğim kadarıyla. Bu arada kafein demişken kahvenin dışında; siyah çay, yeşil çay, gazlı içecekler ve çikolata hepsini hesaba katmak lazım..

Back
X