Bilen varsa lutfen soylesin

Gam12ze

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
7
1
1
32
1.30 aylik hamileyim filtre kave icebiliyomuyuz acaba ? Lutfen bilen biri yazsin arkdaslar..

Valla cnm ben uc gunde bir bardak iciyorum asiriya kacmamak sartiyla kahvesiz kalamam normalde gunde 3 fincan icen ben icin gayet iyi durumdayim

Ben hergun kahve icen biriydim ama hamile oldugumdan beri biraktim. Iki bardak acik cay iciyorum gunde o kadar. Kafein zararli diyorlar

1.30 aylik hamileyim filtre kave icebiliyomuyuz acaba ? Lutfen bilen biri yazsin arkdaslar..

Doktorum bana kahve kola vb kafein içeren ürünlerden birini seçip günde sadece 1 bardak içebilirsin dedi. Ben hergün 1 bardak kahve içiyorum. Yapılan arastırmalar belli bir miktar kafeinin tüketilebilir olduğunu söylüyor. 1 fincan bunun altında.

Bana doktorumun dediğini söyleyeyim canım kahve kupa bardakları varya onun yarısına kadar doldurup içebilirsin gündüz vakitleri iç demişti inşallah işine yarar.. bi kahve tiryakisi biri olarak ben 2 yada 3 günde bir yapmaya çalışıyorum

Çay çikolata gibi kafein içeren şeyler tüketmezsen günde 2 bardak içebilirsin ama ne kadar az o kadar iyi. Günde yaklaşık 7-8 bardak içerdim belki son 9 aydır toplasan belki 10 bardak içmişimdir. Hamile kalmaya karar verdiğim dönemde bıçak gibi kestim. Sende yapabilirsin eminim

Ben senin gibi bir çok örnek gördüm ondan arkadaşlar yazıyor zaten çoğul, istersen sen 1.45 yaz gün geçtikçe. Yoksa BANA NE? Ne ayrı yani

Kafeinsiz Kahveler var. Kafeinsiz olarak bende canım istedikce iciyorum. En Marketlerde bulunabiliri; Nescafe Gold Kafeinsiz.

Kahve "koffein" içeriyor canım. Benim doktorum bama yasaklamıştı. Bebeğin kemik gelişimini engelliyormuş ???

ben bazen günde 1 bardak çay ve biraz çikolata yiyorum, o kadar. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri sadece 1 kez kahve içtim o da bol sütlü ama o gün resmen kalbim ağzımda attı, aşırı kalp çarpıntısı oldu... Bir daha asla içmeyi düşünmüyorum, sanırım vücudum biraz hassas kafeine karşı. Normalde de pek kahve içmezdim zaten, artık tövbe :) Herkesin reaksiyonu farklı sanırım ama 2-3 bardak kahveden fazlasını önermiyorlar bildiğim kadarıyla. Bu arada kafein demişken kahvenin dışında; siyah çay, yeşil çay, gazlı içecekler ve çikolata hepsini hesaba katmak lazım..

Ben normalde de icmiyordum simdi hic icmiyom..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…