- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 33
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
-
nette bağlantı sorunu yaşıyorum posta kutusu kiralama diye bir şey var başka yerde yazmışlar ama PTT sayfasına erişim alamıyorum şu an da arasam açan olmaz diye düşündümPtt müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin nette nosu var
Artık pul mektup kullanan sayısı neredeyse kalmadı
yok bebeğim ya babamla bir süre mektuplaşmamız gerekecek daha önce hep eve gelirdi bende gidip postaneye cevap gönderirdim ama hiç pula v.s ihtiyaç duymadım şu an evimde değilim başka bir şehirde yaşıyorum ve babamla özelimi açıkçası mektubun bana nereden geldini görsünler istemiyorum çünkü çoğunlukla apartman girişine koyuyorlar ya da ben yokken evi paylaştığım arkadaşım görsün istemiyorum çünkü kızı henüz tanımaya başladım iş yerini adres versem ayrı dert yine insanlar nereden geldiğini görebilir sürekli ofis içinde değilim dert işteGizli iş çevirme öncesi bilgi mi topluyorsunuz?:)
Konu okumaktan paranoyak oldum o Zaman :) sorularınızın cevabını bilemiyorum maalesef mektup olayı kalmadı ya?yok bebeğim ya babamla bir süre mektuplaşmamız gerekecek daha önce hep eve gelirdi bende gidip postaneye cevap gönderirdim ama hiç pula v.s ihtiyaç duymadım şu an evimde değilim başka bir şehirde yaşıyorum ve babamla özelimi açıkçası mektubun bana nereden geldini görsünler istemiyorum çünkü çoğunlukla apartman girişine koyuyorlar ya da ben yokken evi paylaştığım arkadaşım görsün istemiyorum çünkü kızı henüz tanımaya başladım iş yerini adres versem ayrı dert yine insanlar nereden geldiğini görebilir sürekli ofis içinde değilim dert işte
sorma bizim kk son iki haftada kendini baya bir aştı artık bende her konuyu acaba diye okuyorum inan ki :) mektup artık kalmadı ama inan bazı insanlar için umut kaynağı şu telefonlardan daha önemli bazı yerlerdeki insanlar içinKonu okumaktan paranoyak oldum o Zaman :) sorularınızın cevabını bilemiyorum maalesef mektup olayı kalmadı ya?
peki kutuya mektup gelip gelmediğini sorgulamak mümkün olur mu acaba var mıdır böyle bir sistemPosta kutusu kiralayabilirsiniz. Mektup oraya gider.
Pul üzerinde bilgi olmaz ancak mektup zarfının üzerinde çıkış postanesinin damgası olur. Mecburen.
peki kutuya mektup gelip gelmediğini sorgulamak mümkün olur mu acaba var mıdır böyle bir sistem
yok bebeğim ya babamla bir süre mektuplaşmamız gerekecek daha önce hep eve gelirdi bende gidip postaneye cevap gönderirdim ama hiç pula v.s ihtiyaç duymadım şu an evimde değilim başka bir şehirde yaşıyorum ve babamla özelimi açıkçası mektubun bana nereden geldini görsünler istemiyorum çünkü çoğunlukla apartman girişine koyuyorlar ya da ben yokken evi paylaştığım arkadaşım görsün istemiyorum çünkü kızı henüz tanımaya başladım iş yerini adres versem ayrı dert yine insanlar nereden geldiğini görebilir sürekli ofis içinde değilim dert işte
bunu da araştırayım bakayım acaba bu posta kutusu olayı ile aynı mıHala var mı bilmiyorum ama sadece postahaneden kimliginle mektup alabilme diye bir servis var; post resistant servisi...bi süre kullandım ben sabit adreste duramayanlar için. ..bence faydalanabilirsiniz
baban hapiste mi*yok bebeğim ya babamla bir süre mektuplaşmamız gerekecek daha önce hep eve gelirdi bende gidip postaneye cevap gönderirdim ama hiç pula v.s ihtiyaç duymadım şu an evimde değilim başka bir şehirde yaşıyorum ve babamla özelimi açıkçası mektubun bana nereden geldini görsünler istemiyorum çünkü çoğunlukla apartman girişine koyuyorlar ya da ben yokken evi paylaştığım arkadaşım görsün istemiyorum çünkü kızı henüz tanımaya başladım iş yerini adres versem ayrı dert yine insanlar nereden geldiğini görebilir sürekli ofis içinde değilim dert işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?