Bilen varsa yardımcı olur musunuz?

Bilemedimneolsunki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.375
1.001
43
33
Öncelikle hayırlı sabahlar kk ahalisi size bir şey danışmak istiyorum PTT den mektup alım ve gönderimi ile alakalı cevap bulamadığım bir kaç soruya yardımcı olur musunuz

1. PTT den mektup alabilmek için adresim olması şart mı yoksa bir hesap tarzı bir şey açtırıp sadece benim adıma ve şehrime gelmesini sağlayabilir miyim

2. mektup gönderirken pul alınıyor ya o pulda il, ilçe gibi bilgiler mevcut mu hangi postaneden çıktığı belli olur mu? Beni aydınlatırsanız sevinirim

Ptt müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin nette nosu var
Artık pul mektup kullanan sayısı neredeyse kalmadı
nette bağlantı sorunu yaşıyorum posta kutusu kiralama diye bir şey var başka yerde yazmışlar ama PTT sayfasına erişim alamıyorum şu an da arasam açan olmaz diye düşündüm

Gizli iş çevirme öncesi bilgi mi topluyorsunuz?:)
yok bebeğim ya babamla bir süre mektuplaşmamız gerekecek daha önce hep eve gelirdi bende gidip postaneye cevap gönderirdim ama hiç pula v.s ihtiyaç duymadım şu an evimde değilim başka bir şehirde yaşıyorum ve babamla özelimi açıkçası mektubun bana nereden geldini görsünler istemiyorum çünkü çoğunlukla apartman girişine koyuyorlar ya da ben yokken evi paylaştığım arkadaşım görsün istemiyorum çünkü kızı henüz tanımaya başladım iş yerini adres versem ayrı dert yine insanlar nereden geldiğini görebilir sürekli ofis içinde değilim dert işte :(

yok bebeğim ya babamla bir süre mektuplaşmamız gerekecek daha önce hep eve gelirdi bende gidip postaneye cevap gönderirdim ama hiç pula v.s ihtiyaç duymadım şu an evimde değilim başka bir şehirde yaşıyorum ve babamla özelimi açıkçası mektubun bana nereden geldini görsünler istemiyorum çünkü çoğunlukla apartman girişine koyuyorlar ya da ben yokken evi paylaştığım arkadaşım görsün istemiyorum çünkü kızı henüz tanımaya başladım iş yerini adres versem ayrı dert yine insanlar nereden geldiğini görebilir sürekli ofis içinde değilim dert işte :KK43:
Konu okumaktan paranoyak oldum o Zaman :) sorularınızın cevabını bilemiyorum maalesef mektup olayı kalmadı ya?

Konu okumaktan paranoyak oldum o Zaman :) sorularınızın cevabını bilemiyorum maalesef mektup olayı kalmadı ya?
sorma bizim kk son iki haftada kendini baya bir aştı artık bende her konuyu acaba diye okuyorum inan ki :) mektup artık kalmadı ama inan bazı insanlar için umut kaynağı şu telefonlardan daha önemli bazı yerlerdeki insanlar için

Posta kutusu kiralayabilirsiniz. Mektup oraya gider.
Pul üzerinde bilgi olmaz ancak mektup zarfının üzerinde çıkış postanesinin damgası olur. Mecburen.

Posta kutusu kiralayabilirsiniz. Mektup oraya gider.
Pul üzerinde bilgi olmaz ancak mektup zarfının üzerinde çıkış postanesinin damgası olur. Mecburen.
peki kutuya mektup gelip gelmediğini sorgulamak mümkün olur mu acaba var mıdır böyle bir sistem

Gelen adresi postanenin adresini yazınca gidip postaneden alırsınız. Öyle olmuyo mu acaba?

Hala var mı bilmiyorum ama sadece postahaneden kimliginle mektup alabilme diye bir servis var; post resistant servisi...bi süre kullandım ben sabit adreste duramayanlar için. ..bence faydalanabilirsiniz
yok bebeğim ya babamla bir süre mektuplaşmamız gerekecek daha önce hep eve gelirdi bende gidip postaneye cevap gönderirdim ama hiç pula v.s ihtiyaç duymadım şu an evimde değilim başka bir şehirde yaşıyorum ve babamla özelimi açıkçası mektubun bana nereden geldini görsünler istemiyorum çünkü çoğunlukla apartman girişine koyuyorlar ya da ben yokken evi paylaştığım arkadaşım görsün istemiyorum çünkü kızı henüz tanımaya başladım iş yerini adres versem ayrı dert yine insanlar nereden geldiğini görebilir sürekli ofis içinde değilim dert işte :KK43:

Hala var mı bilmiyorum ama sadece postahaneden kimliginle mektup alabilme diye bir servis var; post resistant servisi...bi süre kullandım ben sabit adreste duramayanlar için. ..bence faydalanabilirsiniz
bunu da araştırayım bakayım acaba bu posta kutusu olayı ile aynı mı

baban hapiste mi*

Back
X