Bilenler aydınlatabilir mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi h4z4l
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

h4z4l

Yaraları Allah sarar
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
155
51
48
35
arkadaşlar 14. Haftaya girdim pek yemek yiyemiyorum maalesef ve bana bu haftalarda kullandığınız vitamin mineral ne varsa bilgi verir misiniz kan hapı da olabilir. Özellikle balık yağı markası ? Doktor bi marka önerdi ama içinde folik asitte var ama bana bırakacaksın demişti foliki.sormayı unutmuşum bırak dediniz de içinde folik asit varmış diye , sizce zararı oluyor mu folik asite devam edilse?

Merhaba.. Ben mayıs ayında doğum yaptım.. 9 ay boyunca kustum.. Son 3 aya girdiğimde doğru düzgün yemeye başlamıştım diyebilirim.. Doktorun size verdiği vitaminleri ihmal etmeyin.. Kan ilacı için yanlış hatırlamıyorsam henüz erken.. Folk asit konusunda.. Bi sıkıntı yok.. Genelde verilen bütün vitaminlerin içinde var.. Gerekli ölçüde.. Şuan markaları aklıma gelmiyor.. Ama bitanesi aklımda.. Premesist plus.. Sanırım adı buydu.. İçinde mide bulantısını önleyen kereviz katkısı var ama iğrenç kokuyor söyleyim.. :olamaz:
Doktorunuzun size verdiği vitaminş kullanın bence.. Aylarına göre dozaj farkı oluyor çünkü.. Zaten hangi marka olursa olsun aynı değerleri içeriyor..
Sağlıcakla kalın.. :KK200::KK54:

Doktorunuzun yönlendirmesi sonucu verilen vitamin ilacıni kullanmanız daha mantıklı bir karar olur..
İlk 3 ay kullandığımiz sadece folik asit..
Ve 3 aydan sonra verilen vitaminlerin içerisinde folik asit olduğu için iki ayrı ilaç kullanmak çok gereksiz oluyor...

Back
X