Böyle yapması çok saçma sonuçta rapor hakkınız var ama iozel sektör çok acımasız malesef çalışmaya ihtiyacınız varsa çok terslesmeyin piyasa çok kötü durumda iş bulmak çok zorMerhaba günaydınkızlar
ben özel sektörde çalışıyorum
danışmadayım ve geçen hastaneye randevu aldım müdürümüz buraya uğramaz yurtdışındadır çoğu zaman
neyse konuyu ona bildirdim ve bana ücretsiz izin talep ediyorum şeklinde dilekçe yazacaksın dedi ben dedim hastaneden rapor alıp size fakslayayım hayır 1 günlük ücretsiz izin talep edeceksin dedi ısrarla. ve bende hastaneye gidemedim çünkü paramın kesilmesini istemiyorum müdürü ezip de hastaneden rapor alsam ters düşebilirim diye düşündüm bu işe ihtiyacım var borç ödüyorum ama nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilemedim bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler
tantana derken?1 gun icin mi bu tantana?
tantana derken?
Yahu sizin 1 gün için mi dediğiniz paraya insanlar alın teri döküyor1 gun icin mi dertleniyorsunuz diye soruyorum.
Yahu sizin 1 gün için mi dediğiniz paraya insanlar alın teri döküyor
Maaşınız 8 10 bin tuzunuz kuru galiba böyle milletin derdini küçümsediğinize göre
Ülke işsizlikten kırılıyor diye patron işçileri sömürsün işçiler de sussun yani?Sacmalamayi birakin da anlayin once ne demek istedigimi.
Ulke issizlikten kiriliyor, 1 gunun hesabi mi yapilacak?
Ben bilmiyor muyum insanlarin alinteri doktugunu? Neyi, kimi kucumsemisim? Hemen olayi maasa baglamak gafletine neden dustunuz?
Sacmalamayi birakin da anlayin once ne demek istedigimi.
Ulke issizlikten kiriliyor, 1 gunun hesabi mi yapilacak?
Ben bilmiyor muyum insanlarin alinteri doktugunu? Neyi, kimi kucumsemisim? Hemen olayi maasa baglamak gafletine neden dustunuz?
Bence patrona çemkirdi.Ülke işsizlikten kırılıyor diye patron işçileri sömürsün işçiler de sussun yani?
Valla aynısı size olsa hakkınızı ararsınız amaan 1 günden ne olacak demezsiniz
Bende patrona söyleniyor sandım da konu sahibi sormuş o da cevaplamış 1 gün için mi dertleniyorsunuz diye yani laf patrona değilBence patrona çemkirdi.
1 gün izin verse işi batmaz, niye tantana yapıyor diye işverene söylendi.
Değil mi?
Ülke işsizlikten kırılıyor diye patron işçileri sömürsün işçiler de sussun yani?
Valla aynısı size olsa hakkınızı ararsınız amaan 1 günden ne olacak demezsiniz
He ya işsizliği hiç bilmiyorum bi siz biliyorsunuz zatenIssizligin ne demek oldugundan oyle bihabersiniz ki... Gecmissiniz bilgisayar karsisina, duyar dagitiyorsunuz ancak.
Kimseye hakkinizi aramayin ve somuru karsisinda sessiz kalin demedim ben. Konu sahibi iznini alsin, gitsin hastaneye, alacagi raporla da hakkini arasin. Uygun bir dille anlatsin derdini. Bu kadar basit.
Konulari carpitarak, gereksiz duyar kasarak elinize hicbir sey gecmez citanizi dusurmekten baska. Hobi olarak farkli seylerle ilgilenin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?