Bilenler bakabilir mi?

halime05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2019
7
1
1
34
Merhaba günaydınkızlar
ben özel sektörde çalışıyorum
danışmadayım ve geçen hastaneye randevu aldım müdürümüz buraya uğramaz yurtdışındadır çoğu zaman
neyse konuyu ona bildirdim ve bana ücretsiz izin talep ediyorum şeklinde dilekçe yazacaksın dedi ben dedim hastaneden rapor alıp size fakslayayım hayır 1 günlük ücretsiz izin talep edeceksin dedi ısrarla. ve bende hastaneye gidemedim çünkü paramın kesilmesini istemiyorum müdürü ezip de hastaneden rapor alsam ters düşebilirim diye düşündüm bu işe ihtiyacım var borç ödüyorum ama nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilemedim bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler

Böyle yapması çok saçma sonuçta rapor hakkınız var ama iozel sektör çok acımasız malesef çalışmaya ihtiyacınız varsa çok terslesmeyin piyasa çok kötü durumda iş bulmak çok zor

Yahu sizin 1 gün için mi dediğiniz paraya insanlar alın teri döküyor
Maaşınız 8 10 bin tuzunuz kuru galiba böyle milletin derdini küçümsediğinize göre

Sacmalamayi birakin da anlayin once ne demek istedigimi.

Ulke issizlikten kiriliyor, 1 gunun hesabi mi yapilacak?

Ben bilmiyor muyum insanlarin alinteri doktugunu? Neyi, kimi kucumsemisim? Hemen olayi maasa baglamak gafletine neden dustunuz?

Ben bilmiyor muyum insanlarin alinteri doktugunu? Neyi, kimi kucumsemisim? Hemen olayi maasa baglamak gafletine neden dustunuz?
Ülke işsizlikten kırılıyor diye patron işçileri sömürsün işçiler de sussun yani?
Valla aynısı size olsa hakkınızı ararsınız amaan 1 günden ne olacak demezsiniz

Ülke işsizlikten kırılıyor diye patron işçileri sömürsün işçiler de sussun yani?
Bence patrona çemkirdi.
1 gün izin verse işi batmaz, niye tantana yapıyor diye işverene söylendi.
Değil mi?

Bence patrona çemkirdi.
1 gün izin verse işi batmaz, niye tantana yapıyor diye işverene söylendi.
Değil mi?
Bende patrona söyleniyor sandım da konu sahibi sormuş o da cevaplamış 1 gün için mi dertleniyorsunuz diye yani laf patrona değil
1 gün 1 gündür borcu olan için çok önemli ondan sinirlendim haliyle

Issizligin ne demek oldugundan oyle bihabersiniz ki... Gecmissiniz bilgisayar karsisina, duyar dagitiyorsunuz ancak.

Kimseye hakkinizi aramayin ve somuru karsisinda sessiz kalin demedim ben. Konu sahibi iznini alsin, gitsin hastaneye, alacagi raporla da hakkini arasin. Uygun bir dille anlatsin derdini. Bu kadar basit.

Konulari carpitarak, gereksiz duyar kasarak elinize hicbir sey gecmez citanizi dusurmekten baska. Hobi olarak farkli seylerle ilgilenin bence.

He ya işsizliği hiç bilmiyorum bi siz biliyorsunuz zaten
Hobi olarak buraya takılıyorum çıta ölçümü yapan üyelerin mesajlarına bakıp gülüyorum genelde

Benim eski çalıştığım yer gibiyse, sözde herkesin bildiği kurumsal gözüken bir yerdi, müdürün dediğinin tersini yapamıyordun. Hemen işten çıkartmak için performans düşüklüğü bahane ediliyordu. Ben olsam izin akırım bir gün, tabiki de haksızlık ancak riske değmez. Çünkü bu durumu ıspatlamak, işe iade talep etmek vs çok uğraştırıcı olur. Sadece bir günmüş, bir kaç gün olsa evet çok para gidicek ama bu durumu bayramda ve ya pazar günü fazla mesai teklif ederek kapatabilirsiniz. Öyle günlerde eski kurumun bizi işe çağırıdı ama iki günlük para veridi her gün için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…