bilenler bir bakabilir mi?

cogito

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
44
0
86
45
İzmir
arkadaşlar merhaba geçenlerde bir konu açmıştım. cinsel ilişkiden sonra kasıklarımda ağrı olduğuna dair, şimdiki sorum şu kasıklarımdaki ağrı artık devamlı olmaya başladı çok şiddetli değil ama yine de rahatsız oluyorum. doktora bu perşembe gideceğim cep telefonu da yok o yüzden arayamıyor o yüzden deneyimli arkadaşlara sorayım dedim. bu arada 31. haftamı bugün bitiriyorum. son aylara, haftalara doğru bu kasık ağrıları normal mi bu hafta 32. haftanın sonu itibariyle çalışabilir raporu alacaktım bu şartlarda doktor bana rapor verir mi acaba? cevaplarınız bekliyorum. şimdiden sağolun

son aylarda kasık ağrısı çok normal..ama düzenli aralıklarla gelmediği sürece...sancı anlamında yani..aslında en kısa zamanda dr.unuzla görüşmeniz daha sağlıklı olur..

doktora sor tabi ama bencede cinselk iliskiyi ertele dogum snrasina, bi iki aydan bisi olmaz =)

izni doğum sonrasına aktarabilmeniz için 32. haftada çalışabilir raporu alıp çalışmanız lazım. çalışabilir raporu aldıktan sonra aldıgın tüm raporlar doğum sonrası izninden kesilir. misal çalışabilir raporu alıp sonra 2 gün felan hastalık raporu aldığınızda 2 gün doğum sonrası izninizden kesiliyor. hem çalışabilir raporu alayım hem de doktordan şu kadar gün istirahati uygun diye rapor alamıyorsunuz. rapor hakkınızı daha önce kullanabilirdiniz ama 32. haftada rapor kullanımı dediğim gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…