• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Bilenler cvb verebilirmi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.206
12.528
448
Kızlar merhaba. Eşim daha önce sperm testi verdi ileri hız ve sayıda sorun vardı ikinci testi istedi. Bize 3 4 günlük perhiz denildi ama bizimki 10 gün kadar oldu ondan dolayımıdır bilmem sonuçlar daha kötü çıktı. (Dr den inkar ettik 10 günlük diye)
Dr ultrasyon istedi. Sağ yumurtalık ta çok hafif varikosel çıktı. Ameliyata gerek varmı dedim çok büyük sorun değil gerek olmayabilir dedi. 3.teste göre hareket ederiz dedi.
Size sorum varikosel ameliyatla düzelirse de nekadar zamanımız var. Çünkü benim de rezervlerin azalmış acale etmen gerek dedi
Cevablarınız için şimdiden teşekkürler

Bence pekmez özütü dieti ile çok çabuk iyileşir ve sorunsuz anne olursun tatlım bir uzman olarak önerim pekmez dünyasından sipariş ver özütü sonra sıcak suya bir tatlı kaşığı koyup karıştırıp sıcak sıcak içsin hergün tok karna sabahları uygula bir iki ay hatta üç sonra bir iki hafta hiç bi şekilde ilişki dışı dahi boşalmasın sonra takvime göre denemeye deneyin alternatif destek ve tıp ile çözülür

Alternatif tıbba inanıyorum faydasını gören birçok kişi var özsllikle keçiboynuzundan fayda gören çok kişi var ama görmeyedebilirsiniz biz 1 yıl kadar bitkisel ve doğal şeylerle tedavi denedik olmadı denemediğimiz şey kalmadı ama yok nasip işte, eşimde sperm sayı hız ve morfoloji sorunu vardı bende sorun yoktu eğer rezerv sorunum olsaydı hemen tıbben bir çözüm yoluna giderim zaman kıymetli çünkü. Ocak ayında tüp bebeğe başladık dün transfer oldum rabbim nasip ederse inşallah bu yolla olur belki

Alternatif tıbba inanıyorum faydasını gören birçok kişi var özsllikle keçiboynuzundan fayda gören çok kişi var ama görmeyedebilirsiniz biz 1 yıl kadar bitkisel ve doğal şeylerle tedavi denedik olmadı denemediğimiz şey kalmadı ama yok nasip işte, eşimde sperm sayı hız ve morfoloji sorunu vardı bende sorun yoktu eğer rezerv sorunum olsaydı hemen tıbben bir çözüm yoluna giderim zaman kıymetli çünkü. Ocak ayında tüp bebeğe başladık dün transfer oldum rabbim nasip ederse inşallah bu yolla olur belki
Dogru diyorsunuz burda yazanlara gore bazilarinin etkisini gormus bazilari gorememis- neden boyle oldugu belli degil. Ama yukselenler de dogal hamilelige kadar gitmis mi? Yani belli degil butun butun bu takviyelerin basari orani. Ben de 5-6 ay takviye sonrasi takviyelerle degismiyorsa tup bebege yonelmeyi dusunuyorum. Tabi yas cok onemli benim 34.

Dogru diyorsunuz burda yazanlara gore bazilarinin etkisini gormus bazilari gorememis- neden boyle oldugu belli degil. Ama yukselenler de dogal hamilelige kadar gitmis mi? Yani belli degil butun butun bu takviyelerin basari orani. Ben de 5-6 ay takviye sonrasi takviyelerle degismiyorsa tup bebege yonelmeyi dusunuyorum. Tabi yas cok onemli benim 34.
Aynen öyle malesef net bir etkisi yok takviyelerin. Doktorumuz sperm değerlerini düzenleyen vitaminler vermişti aylarca kullandık doktorumuz şansımızı deneyelim belki düzelir ama kesin düzelir diyemem demişti bizim acelemiz yoktu o yüzden denedik 1 yıl kadar fakat olmayınca direk tüpe geçtik daha fazla zaman kaybetmek istemedik. İnşallah sizde işe yarar ve tedaviye gerek kalmaz çünkü gerçekten zor bir süreç

Back
X