Bilenler lütfen baksın

Oydar

Don't stop talking about palestine 🇵🇸
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
9.234
49.259
548
Evet burası bu konunun yeri değil ama orda kimse cevap vermedi lütfen kaldırmayın.
Biliyorum kulağa saçma geliyor ama sormadan edemedim. Tecrübeniz varsa lütfen yardımcı olun. Ben yeni vajinismusu yendim ve eşimle 10 gün önce prezervatifsiz birleşme yaşadık. Ama boşalmadı. Zaten öyle zevk almak için olan bir şey değil çok mekanik yapıyorduk ödev gibi. Şuanda adetim 4 gün geçti ve hiç ağrı göğüs hassasiyeti falan da yok. Normalde aşırı düzenli adet olurum. Sizce hamilelk ihtimali var mı?

Sanmıyorum korunmalı ilişki sonuçta.
Hani geri çekilme deseydiniz evet var derdim ama prezervatif ihtimal yoktur.
Tabi ki rabbim bilir.
Yeni ilişkiye girmeye başladığınız için hormonlarınızda değişiklikler olur ve regli erken veya geç olur normaldir.
Yine de içinizin rahatlaması için bir test yapabilirsiniz ama sonuç %99 negatif çıkacaktır.

Teşekkür ederim arkadaşlar

Geciktiyse test yapın. Regle bir kaç gün kala bile çizgi silik de olsa çıkıyor eğer hamilelik varsa.

Sanmıyorum korunmalı ilişki sonuçta.
Hani geri çekilme deseydiniz evet var derdim ama prezervatif ihtimal yoktur.
Tabi ki rabbim bilir.
Yeni ilişkiye girmeye başladığınız için hormonlarınızda değişiklikler olur ve regli erken veya geç olur normaldir.
Yine de içinizin rahatlaması için bir test yapabilirsiniz ama sonuç %99 negatif çıkacaktır.
Prezervatif kullanmadık

Herkesin aklına git test yap burda neden sordun diye gelmiştir ama ihtimal var diyenler çıkarsa öyle yapmak istedim.

Prezervatif kullanmadık
Bir kelimeyi yanlış okumamla o kadar yorumumun boşa gitmesi beni üzer 🙄😂😂
Yani hamile öyle kolay kalınmıyor ama yumurtlama günün falan mıydı hoş bo*almadı diyorsun ama bilemedim yine de bir test yap sonra bize haber ver 😂😂

Mesele para değil ki ümitlenmek

En rasyonel cevabı test ile alırsın tatlım sen bir test yaptır en ufak ihtimal bile bir ihtimal sonuçta.

Ihtimal düşük.Soguktan falan gecikebiliyor birkaç gun.

Back
X