Bilenler lütfen baksın

Mekanik birliktelik ne demek ilk defa duydum madem ilişkiye girdiniz zevk almaya baksaydiniz ya bacim..

benım arkaşasım hamile oldugunu öğrendi geri çekilme bir yöntem değil ama kendilerini korunuyr sanıyorlardı yeni evlenmişti. hemde istemiyorlardı süpriz.ve hala şokta grip geçirmiş antibiytık içmiş ve en son ne zaman ilişiki hatırlamıyor.allah ol diyor oluyor.nasibinizde varsa zevk suyu bile can olur.

Evet burası bu konunun yeri değil ama orda kimse cevap vermedi lütfen kaldırmayın.
Biliyorum kulağa saçma geliyor ama sormadan edemedim. Tecrübeniz varsa lütfen yardımcı olun. Ben yeni vajinismusu yendim ve eşimle 10 gün önce prezervatifsiz birleşme yaşadık. Ama boşalmadı. Zaten öyle zevk almak için olan bir şey değil çok mekanik yapıyorduk ödev gibi. Şuanda adetim 4 gün geçti ve hiç ağrı göğüs hassasiyeti falan da yok. Normalde aşırı düzenli adet olurum. Sizce hamilelk ihtimali var mı?
Beta hcg uzmanıyız ya biz 😃

Mekanik birliktelik ne demek ilk defa duydum madem ilişkiye girdiniz zevk almaya baksaydiniz ya bacim..
Vahinismustan sonra belli bir dönem zevk alınamıyor maalesef yoksa bende isterim mazoşist değilim ya.

Back
X