Canım merhaba, bunun için hayatının kötü olduğunu düşünme...dediğin gibi küçük yaşta böyle şeyler olabiliyor, bazen o yaşlarda anlamsızca gelen organı tanımaya çalışıyoruz. Bazı çocuklar birşey bilmeden o yaşlarda organına çöp bile sokabilir. Dediğin gibi bu ailelerin biliçlendirilmemesinden kaynaklı oluyor. Senin için bu bir eğitim olmuştur. İleride bir aile kurduğunda erken yaşlarda kız ve erkek çocuğun için cinsel organın korunması gerektiğini ve özellikle kız çocuklarına kızlık zarından bahsetmek gerektiği düşün.
Sana gelince, bir jinekologa gidebilirsin. Durumunu anlat, eğer utanıyorsan" küçük yaşta organıma bir cisim soktuğumu hatırlıyorum annemle paylaşmamıştım şimdi ise korkularım var" diyebilirsin. Kanamanın olmadığınıda belirtirsin. Bakıtabilirsin, bundan utanma...Ben evlenmeden önce jinekologa gitmeye utanırdım. Evlendikten sonra ise neden gitmemişim diye kızdım kendime... Evlenince bu tür şeyler ayıp değilmiş gibi geliyor. Jinekologlar iyi ilgilenir. Sen muayene ol ve kafandaki sorunları bitir, hayatın değişecektir. İnan bu düşündüklerin 10 dk içinde çözülecek şeyler. Birde dediğin gibi 7-8 yaşlarında ergenliğe girmemişsinizdir. O dönemlerde erkeklerin cinsel organında serleşme olmaz. bu yüzden sizde sadece sürtünme olayı olmuş olabilir.