bilenler lutfen yorum yapsin

ceremkbr00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
40
19
38
27
Meraba kizlar aderim 11 gun gecti doktoraa gittim ultrasonda bisi gozukmedi kan verdim Ultrasonda bisey gozukmeyiz kanda hcg degeri yuksek cikan varmi boyle olup cocougunu kicagina alan vermi aramizda ??

Daha yeniyse gözükmez benim değerim 4637 yken bile karından ultrasonla gözükmedi vajinal ultrason ile gözüktü... Tabi benimki geç döllenme olduğu için böyle oldu.. Bir iki hafta falan bekleyin ultrasonda görmek için... Birde idrar testi yapmışmıydınız? Benim Bhcg değerim 225 iken idrar testim hemen koyu iki çizgi olmuştu

Daha yeniyse gözükmez benim değerim 4637 yken bile karından ultrasonla gözükmedi vajinal ultrason ile gözüktü... Tabi benimki geç döllenme olduğu için böyle oldu.. Bir iki hafta falan bekleyin ultrasonda görmek için... Birde idrar testi yapmışmıydınız? Benim Bhcg değerim 225 iken idrar testim hemen koyu iki çizgi olmuştu
Yok idrar testi yapmadim onuda denicem inş Soylediklerin icin cok tesekkur ederimmm icime su serptin

Yok idrar testi yapmadim onuda denicem inş Soylediklerin icin cok tesekkur ederimmm icime su serptin
Tabi yapın en azından az çok bir fikriniz olur hamile olup olmadığınız konusunda. Birde şunu belirteyim eğer geç döllenme olursa ve bu verdiğiniz kan testinde negatif çıkarsa biraz daha bekleyin ağır iş falan yapmayın çünkü benim gecikmemin 11. gününde negatif çıktı ben gittim diş falan çektirdim röntgen çekildi bir sürü :( bir hafta sonra bi test yaptım hamileymişim.... çok dikkat edin yani kendinize inşallah testiniz pozitif çıkar....

Tabi yapın en azından az çok bir fikriniz olur hamile olup olmadığınız konusunda. Birde şunu belirteyim eğer geç döllenme olursa ve bu verdiğiniz kan testinde negatif çıkarsa biraz daha bekleyin ağır iş falan yapmayın çünkü benim gecikmemin 11. gününde negatif çıktı ben gittim diş falan çektirdim röntgen çekildi bir sürü :KK43: bir hafta sonra bi test yaptım hamileymişim.... çok dikkat edin yani kendinize inşallah testiniz pozitif çıkar....
ins cok tesekku ederimmm :KK200:

Oluyor böyle biraz daha bekle kanında çıktıysa ultrasyonda da çıkar bebeğin iyice yerleşip kendini belli eder yinede tekrar kan testi yaptır bakalım kan değerinde artış olacakmı

Meraba kizlar aderim 11 gun gecti doktoraa gittim ultrasonda bisi gozukmedi kan verdim Ultrasonda bisey gozukmeyiz kanda hcg degeri yuksek cikan varmi boyle olup cocougunu kicagina alan vermi aramizda ??

Can'ım kanda 1500 olmuştu vajinal baktı ve sadeve rahim duvarın kalınlaşmış hamile olma olasılığın var dedi dr. İki hafta sonra gördüm keseyi ve bebeği

Ümit vermek istemiyorum ama adetiniz normalde düzenli mi ?

Çünkü aynısı oldu bana... Dikkat edin yinede kendinize. Olmazsanız kan verin yine..
Ilk olarak tesekkur ederim Ilk bi dusuk yaptim ondan sonra her ay gunu gunede denk olmasada adetimi olurdum ama bu ay hic olmadim . Ve 11 gun gecti Kan testini ogrenince cok kotu oldum ama icim diyo hamilesin hani bizbayanlarin arasinda karbonatla hamilelik limonla hamilelik testi oluyor ya ondan yapiyorum pozitif acaaba daha cokmu yenikiii ??

Ilk olarak tesekkur ederim Ilk bi dusuk yaptim ondan sonra her ay gunu gunede denk olmasada adetimi olurdum ama bu ay hic olmadim . Ve 11 gun gecti Kan testini ogrenince cok kotu oldum ama icim diyo hamilesin hani bizbayanlarin arasinda karbonatla hamilelik limonla hamilelik testi oluyor ya ondan yapiyorum pozitif acaaba daha cokmu yenikiii ??
iyide canim kanda gözükmüyosa deiglsin demektir sendeki piskolojik yani. En net cevap kanla alinir idrar bile yaniltir ama kan degil

bana göre o tarz şeyler tamamen hurafe... benimde hiç sekmez adetim sizin gibi 11 gün gecikince kan verdim doktoru aradım negatif dedi. ona güvenerek dişimi çektirdim vs. tam bir hafta sonra idrar testi yaptım çift çizgi ertesi gün hast. gittim kanım 225.1 . ama doktor tehlikeli gebelik dedi... yeni yeni kendime geldim ve yavaş yavaş bebiş normale dönüyor. yani doktor söktürücü falan verirse kullanmayın derim... bir aya kadar bekleyin hatta. bu arada benimde içime doğmuştu :)

bana göre o tarz şeyler tamamen hurafe... benimde hiç sekmez adetim sizin gibi 11 gün gecikince kan verdim doktoru aradım negatif dedi. ona güvenerek dişimi çektirdim vs. tam bir hafta sonra idrar testi yaptım çift çizgi ertesi gün hast. gittim kanım 225.1 . ama doktor tehlikeli gebelik dedi... yeni yeni kendime geldim ve yavaş yavaş bebiş normale dönüyor. yani doktor söktürücü falan verirse kullanmayın derim... bir aya kadar bekleyin hatta. bu arada benimde içime doğmuştu :)
sizi gercwkten cok sevsim icime ferahlik veriyosunuz sabahtan beri nasi kotuyum anlatamam :KK200:

sizi gercwkten cok sevsim icime ferahlik veriyosunuz sabahtan beri nasi kotuyum anlatamam :KK200:
İnsallah sizi bosa umutlandirmiyorumdur ama gercekten mucizelere inanirim ve insallah sizde bebeginiz oldugunu ogrenirsiniz.... sadece bir hafta daha bekleyin arada bir test alin. Sevgilerimle :KK200: dualarim sizinle

İnsallah sizi bosa umutlandirmiyorumdur ama gercekten mucizelere inanirim ve insallah sizde bebeginiz oldugunu ogrenirsiniz.... sadece bir hafta daha bekleyin arada bir test alin. Sevgilerimle :KK200: dualarim sizinle
Benimle dualarim sizinle Allah ne muradiniz varsa versin insallah Benim icimi siz ferahlattiniz Allah ömür boyu sizin icinizi ferah tutsun :KK200:

Back
X