Bilenler yardımcı olabilir mi lütfen

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.968
13.895
448
Ankara
Merhaba
Gecen eylül ayında evimize taşındık Ankara gibi bir yer Keçiören semti olmasına istinaden internet ile ilgili tek bir soru veya araştırma yapmak aklıma gelmedi
Altyapı yetersizliğinden internet ve ev telefonu bağlatamıyoruz
Gsm operatörünün sağladığı interneti kullanıyorum ama telefon faturam aylık 150 nin altına hiç düşmedi çünkü eşim Kazakistan da görevli ve internet harici görüşemiyoruz
Bina dan imza toplayıp Telekom'a başvuru yaptık aylar evvel ama sonuç çıkmadı
Geçen gün de bimer e yazdım e devletten ama arayan soran olmadı
Çok üzülüyorum malum yaz günü internetsiz çocuklarda sıkılıyor
Başka ne yapabilirim bilen fikri olan yazabilir mi
Seyyar modem vs de çekmiyor maalesef cep telefonu bile zor çekiyor

Son düzenleme:
Çekmiyor kızkardeşimin vardı getirdim denemek için hani çekerse alacaktım çünkü taahhütlü satılıyor ama maalesef çekmedi

Keçiöreni iyi bilirim. Güzel mahalleleri de var. Bence cidden taşının, kötü bölgeleri hiç çekilmiyor.

Sormayın zaten alışamadık ama evimiz o kadar güzel ki inanın hayalini bile kurmamıştım böyle bir evin
Üstünde borcu var diye eşim satmak istemiyor
Kiraya çıkmama izin vermiyor
Çok istesem çıkarım ama korkuyorum Nasıl bir ev sahibim olacak veya Nasıl bir kiracım olacak vs vs
Şaştım kaldım

Sormayın zaten alışamadık ama evimiz o kadar güzel ki inanın hayalini bile kurmamıştım böyle bir evin
Üstünde borcu var diye eşim satmak istemiyor
Kiraya çıkmama izin vermiyor
Çok istesem çıkarım ama korkuyorum Nasıl bir ev sahibim olacak veya Nasıl bir kiracım olacak vs vs
Şaştım kaldım

Bekleseniz bile çözümlenmesi uzun sürer orayı kiralayıp oranın kirasıyla siz biyere çıkın en mantıklısı

Sıfır bina ilk ben oturuyorum yeni satın aldık

Müteahitten mi aldınız bilmiyorum ama eğer öyleyse elektrik,su,doğalgaz,kanalizasyon işlerini hallederken en azından sabit telefon için şebeke işini de müteahhitin halletmesi,olmuyorsa halledilmesi için bağlantıları onun kurması gerekirdi. Genelde uğraşmıyorlar ama belki de olmayacağını fark edip kapattı üstünü. Hangi mahalledesiniz bilmiyorum ama Keçiören'in çok çok iyi yerleri var,halledilmezse taşınmayı düşünün derim.

Ben de etlikte oturdum 1 yıl. Binalar o kadar dip dibe ki en üst katta oturmama rağmen telefon çekmezdi. Yan apartmandaki komşunun nefesini bile duyardım. Biz de çok uğraştık bağlantı kalitemizi iyileştirmek için, olmadı. Bence öyle bir semtte mümkün de değildi zaten. Çok şükür kurtuldum oradan. Bence de taşının.

İki sene sürer diyorlar
Ulaşım da çok sapa
Yeni yeni gelişiyor ve ev inanılmaz güzel tek artısı bu
Ne yapacağım bilmiyorum
Hayırlı olsun.
Güzel güzel oturun inşallah diyecektim aslında.
Ama işte evin yeri çok önemli bence.
Merkezden uzaklaştıkça altyapı sorunu çoğalıyor.
Ulaşımın zor olması bile benim taşınma sebebim olurdu sanırım...

Müteahitten mi aldınız bilmiyorum ama eğer öyleyse elektrik,su,doğalgaz,kanalizasyon işlerini hallederken en azından sabit telefon için şebeke işini de müteahhitin halletmesi,olmuyorsa halledilmesi için bağlantıları onun kurması gerekirdi. Genelde uğraşmıyorlar ama belki de olmayacağını fark edip kapattı üstünü. Hangi mahalledesiniz bilmiyorum ama Keçiören'in çok çok iyi yerleri var,halledilmezse taşınmayı düşünün derim.
Evet müteahhit den aldım ben taşındığımda oturan vardı binada herkes gecekondu sahibi ve yaşlı teyzeler inanın işleri falan olmaz ki internet ile
Ona rağmen imza toplayıp toplu başvuru yaptık ama sonuç almadık
Ben doğma büyüme demetevler de oturdum taşınmayı göze alsam Demet'e dönerdim

Hayırlı olsun.
Güzel güzel oturun inşallah diyecektim aslında.
Ama işte evin yeri çok önemli bence.
Merkezden uzaklaştıkça altyapı sorunu çoğalıyor.
Ulaşımın zor olması bile benim taşınma sebebim olurdu sanırım...
Eşim Kazakistan da kızların da okul servisi var diye ulaşımı o kadar kafama takmamıştım ama akşam çıkıp bir yürüyüş yapıp dondurma bile yiyemezsiniz öyle bir yer... Esasen araba alırım diye de ulaşımı takmamıştım arabaya da sıra gelmedi henüz maddi olarak

Merhaba, işe yarar mı bilmiyorum ama bilgi teknolojileri kurumu var, oraya sorun ve şikayetlerinizi iletebilirsiniz.

http://www.bddk.org.tr/WebSitesi/default.aspx

Üye oluyorsunuz, sikayetinizi iletitiyorsunuz mail ile, mutlaka cevap atıyorlar. Türk Telekom , tel operatörleri ile ilgili sorun yaşadığında çözdüler hepsini.
Umarım işinize yarar. Google dan bilgi teknolojileri kurumu olarak da arayabilirsiniz.

Ben de etlikte oturdum 1 yıl. Binalar o kadar dip dibe ki en üst katta oturmama rağmen telefon çekmezdi. Yan apartmandaki komşunun nefesini bile duyardım. Biz de çok uğraştık bağlantı kalitemizi iyileştirmek için, olmadı. Bence öyle bir semtte mümkün de değildi zaten. Çok şükür kurtuldum oradan. Bence de taşının.
Ödememiz çok
Burayı kiraya versem belki diğer tarafın kirasına denk gelmeyecek gününde yatmayan bir maaş sistemi var korkuyorum açıkçası
Ama isterdim taşınmak
Gözümü mü karartsam ki

Back
X