Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sonuc negatıf ılıskı uzerınden 14 gun gecmısse kesın negatıf. Yok duzenlı ılıskı oluyor ve yumurtlama tarıhını bılmıyorsan 1 hafta sonra tekrar kan ver bence
sonuc negatıf ılıskı uzerınden 14 gun gecmısse kesın negatıf. Yok duzenlı ılıskı oluyor ve yumurtlama tarıhını bılmıyorsan 1 hafta sonra tekrar kan ver bence
merhaba rahatsız ettiğim için kusura bakmayın ama tecrübeli olduğunuzu farkederek bir şey sormak istiyorum. beta hcg değerini araştırdığımda heryerde birim olarak mlU/ml şeklinde yazıyor, benim yaptırdığım hastenede IU/L diyor birimde . bu fark eder mi? negatif diyor sonucum da küçüktür 1.20 yazıyor hamilelik düşünmüyorum da biraz tedirgin oldum ml bazında düşününce 1200 falan oluyor ama böyle mi hesaplanıyor acaba