- 29 Nisan 2025
- 32
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi rumeysa0123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede iki tane çıkartıyordu bu test ve yanlış oluyor , kafan karışır çünkü 6 gün var geç döllenme vs olayınıda düşünürsek adetini bekle benceSilik çizgiyi gören varmı. Sanki iki tane siliz çizgi var bu ne anlama geliyor. Henüz reglime 6 gün var kafam çok karıştı
Marka predictorVar gibi hangi marka test
2 tane yanlışda gebelik yok demek mi yani senin noldu sonraBendede iki tane çıkartıyordu bu test ve yanlış oluyor , kafan karışır çünkü 6 gün var geç döllenme vs olayınıda düşünürsek adetini bekle bence
Güvenilir de bir marka genelde testleri doğru çıkıyor. 5 dk sonucu böyle değil miMarka predictor
Evet evet ilk hemen böyle çıktıGüvenilir de bir marka genelde testleri doğru çıkıyor. 5 dk sonucu böyle değil mi
Gebelik olabilir bence fakat üzülmemek için bekle regl geçirirse hemen kan verirsin belirtilerin var mı peki ne durumdasın şuanEvet evet ilk hemen böyle çıktı
İnşallah güzel sonuç olur hanş bu durumu yaşayan var mıdır diye sormak istedimBir kaç gün sonra testi tekrarlayın bencedoğru sonuç alırsınız
Belirti var ama reglime de 6 gün var benzer belirtiler o yüzden ayırt etmek zorGebelik olabilir bence fakat üzülmemek için bekle regl geçirirse hemen kan verirsin belirtilerin var mı peki ne durumdasın şuan
Himmm o zaman bekle bakalım dua et. İnşallah gönlünden geçen gibi olurBelirti var ama reglime de 6 gün var benzer belirtiler o yüzden ayırt etmek zor
İki çizgi tabikide yanlış demek yani sonra adet oldum2 tane yanlışda gebelik yok demek mi yani senin noldu sonra
İnşallahHimmm o zaman bekle bakalım dua et. İnşallah gönlünden geçen gibi olur
Herşey gönlünüzce olsun inşallahİnşallah güzel sonuç olur hanş bu durumu yaşayan var mıdır diye sormak istedim
Tühİki çizgi tabikide yanlış demek yani sonra adet oldum
Allah kucağınıza almayı nasip eylesinHerşey gönlünüzce olsun inşallahbu testlerde hemen belli olur ilk 10 saniye de hemen belli etti benim. şu an 14 haftalık olduk bile
Teşekkür ederimAllah kucağınıza almayı nasip eylesin
Geçen Ay bana silik pozitif vermişti 2 gün sonra kan verdim özelde negatif bu testler bazen problemli oluyurSilik çizgiyi gören varmı. Sanki iki tane siliz çizgi var bu ne anlama geliyor. Henüz reglime 6 gün var kafam çok karıştı
Geçen Ay bana silik pozitif vermişti 2 gün sonra kan verdim özelde negatif bu testler bazen problemli oluyurSilik çizgiyi gören varmı. Sanki iki tane siliz çizgi var bu ne anlama geliyor. Henüz reglime 6 gün var kafam çok karıştı
İnşallah
İstersen awox ile dene canım yinede en net sonuç olarak kan verSilik çizgiyi gören varmı. Sanki iki tane siliz çizgi var bu ne anlama geliyor. Henüz reglime 6 gün var kafam çok karıştı