Gebeliğe Hazırlık Bilenlerin acil yorumuna ihtiyacm var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

YENIGELIN3516

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2020
188
109
18
27
Arkadaslar gebe kalmak için bal tarçın ve çörek otu karışımı nasıl yapılıyor ve nasıl kullanmam lazım, bilen varsa detaylıca anlatirsaniz sevinirim

MALZEMELER:

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Adet döneminin ikinci günü 1 yemek kaşığı miktarında bu malzemelerden elde edilen karışımı tüketin. 12. gün gelene kadar aç iken ya da yemek yedikten 1,5 - 2 saat sonra tüketin. Düzenli ve doğru kullanımın sonucunda yumurtalar büyür ve hormonlar düzenlenir. Bu da çocuk sahibi olma şansını arttırmada etkilidir.

NOT: Tarifi verilen karışım yalnızca kadınlarda değil erkeklerde tüketildiği zaman sperm kalitesini arttırmada ve hareketliliğini sağlamada olumlu etkiler sunacaktır.

12 gün kullanacagim demi bu tarifi. Bide her ay yapsam olur mu acaba

12 gün kullanacagim demi bu tarifi. Bide her ay yapsam olur mu acaba
Canım ben sadece 12 gün ve bir ay kullandım zaten ilk ay gebe kaldım insaAllah sana da nasip olur fazlası kiste neden olabilir diyorlar direk yumurtalıklara yönelik olduğu için fazlası yan etki yapabilir insaAllah ilk ay sonuç alırsın

Bende pcos, kist kitle hormonal hicbir sorun yok şükür canım. O zaman yapmaym mi kararsz kaldm

Merhaba canım, bu ay bende yaptım, yumurtlama dönemin seninde oldukça ağrılı geçmiş miydi? Ve erken yumurtlama yapmış mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…