Bilet karmaşasi..

begonyas

All is Well :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2017
4.413
7.489
108
Kizlar merhaba;

Konuya gireyim lafi uzatmadan. Esim ve ben benim ailemin bulundugu sehirde yasiyoruz. Esimin ailesi ve benim akrabalarimin bir kismi memlekette. Dugunumuz esimin ailesinin orada oldu. Dugunden sonra is ten izin alamadi esim hemen apar topar donus yaptik. Bu bayram memlekete gitmemizi cok istiyorlar hakli olarak, esimde ailesini cok ozledi. Problem şu ki buradan oraya otobus ile 17-18 saat sürüyor beni cocuklugumdan beri cok fazla araba tutuyor hap falan iciyorum ama nafile. Ucakla gidelim dedim.kenara para atiyorum bir zamandir ama bugun baktik bir kisi 400 tl ye yakin turuyor sadece gidiş ustelik :(

Arabayla git ne olacak diyenler var ne yapacagimi sasirdim ucakla gitsek problem taksitlerimiz kiramiz vs. var..
Araba bulantisi icin tavsiyesi olanlar var mi ne diyorsunuz arabayla mi gitsem yinede ama cidden kotu oluyorum..

Bir eczaneye gidin Ve uzun yolculuk yapacağınızı midenizin bulanacağı söyleyin, adını hatırlayamadığım bi hap var, içiyorsunuz kuş gibi ineceğiniz yerde uyanıyorsunuz :) Google a yazsanız orda da çıkardı neden buraya sordunuz ki

Arabayla gidin aralarda mola verir bi cay kahce icersiniz.18 saat otobus cekemem valla bi de donusu var bunun.

Yani size ait bir araba varsa demek istedim
Yoksa da sart mi gitmek bu sefer gelemicez diyebilirsiniz

Bulantı hapı al eczaneden. Bizim memleket çok uzak 14 saat sürüyor beni de araba tutuyor

İllaki bayramda gideceğiz diye kendinizi sıkıştırmayın daha sonraki bir tarihe ucuz uçak bileti bakın. 2-3 gün izin alır haftasonunu birleştirirsiniz. 4-5 günlük bir zamanınız olur.

İllaki bayramda gideceğiz diye kendinizi sıkıştırmayın daha sonraki bir tarihe ucuz uçak bileti bakın. 2-3 gün izin alır haftasonunu birleştirirsiniz. 4-5 günlük bir zamanınız olur.

En mantıklı çözüm bu bence.
Kimsenin güzel hatrı için ben o eziyete katlanmazdım doğrusu.
Mide bulantısı berbat birşey, beni hiç araba vs. tutmaz ama tutan için nasıl bir eziyet bilirim.

İleri tarih için uçak bileti alabilirsiniz, ailelere de gerekli açıklamayı yaparsanız anlarlar diye düşünüyorum.

Kizlar merhaba;

Konuya gireyim lafi uzatmadan. Esim ve ben benim ailemin bulundugu sehirde yasiyoruz. Esimin ailesi ve benim akrabalarimin bir kismi memlekette. Dugunumuz esimin ailesinin orada oldu. Dugunden sonra is ten izin alamadi esim hemen apar topar donus yaptik. Bu bayram memlekete gitmemizi cok istiyorlar hakli olarak, esimde ailesini cok ozledi. Problem şu ki buradan oraya otobus ile 17-18 saat sürüyor beni cocuklugumdan beri cok fazla araba tutuyor hap falan iciyorum ama nafile. Ucakla gidelim dedim.kenara para atiyorum bir zamandir ama bugun baktik bir kisi 400 tl ye yakin turuyor sadece gidiş ustelik :KK43:

Arabayla git ne olacak diyenler var ne yapacagimi sasirdim ucakla gitsek problem taksitlerimiz kiramiz vs. var..
Araba bulantisi icin tavsiyesi olanlar var mi ne diyorsunuz arabayla mi gitsem yinede ama cidden kotu oluyorum..

Bundan sonra daha Erken davranıp uçak bileti bakın . Daha ucuza bulma şansınız olur.

Kizlar merhaba;

Konuya gireyim lafi uzatmadan. Esim ve ben benim ailemin bulundugu sehirde yasiyoruz. Esimin ailesi ve benim akrabalarimin bir kismi memlekette. Dugunumuz esimin ailesinin orada oldu. Dugunden sonra is ten izin alamadi esim hemen apar topar donus yaptik. Bu bayram memlekete gitmemizi cok istiyorlar hakli olarak, esimde ailesini cok ozledi. Problem şu ki buradan oraya otobus ile 17-18 saat sürüyor beni cocuklugumdan beri cok fazla araba tutuyor hap falan iciyorum ama nafile. Ucakla gidelim dedim.kenara para atiyorum bir zamandir ama bugun baktik bir kisi 400 tl ye yakin turuyor sadece gidiş ustelik :KK43:

araba en makul seçenek olarak görünüyor. hem otobüsten daha hızlı gidersiniz hem çok kötü olursanız ya durur mola verirseniz ya da arkaya geçer uzanırsınız.

Kizlar merhaba;

En ucuz bilet olarak baktınız mı? Tamam bayramda pahalıdır kabul ediyorum ama Türkiye içi çok daha uygun fiyatlı bilet bulunur bence. Araba bulantısı için şu bileklikler var eczanelerde satılıyor. Bir yakınımız öyle bulmuştu kolayını. Bilekteki belli akupunktur noktalarına baskı uyguluyor.

En ucuz bilet olarak baktınız mı? Tamam bayramda pahalıdır kabul ediyorum ama Türkiye içi çok daha uygun fiyatlı bilet bulunur bence. Araba bulantısı için şu bileklikler var eczanelerde satılıyor. Bir yakınımız öyle bulmuştu kolayını. Bilekteki belli akupunktur noktalarına baskı uyguluyor.
Bilekligi ilk defa duydum eczaneye soracagim hemen.. İnternet sitelerine baktik, acentaya da gittik sabahin 5:30 una sabiha gokcen havalimanina bile 400 tl ye yakin bir fiyat cikiyor. Memlekete degil parise gidecegiz sanki

Bulantı hapı al eczaneden. Bizim memleket çok uzak 14 saat sürüyor beni de araba tutuyor
Hap var iciyorum da ama uyku sersemi yapiyor uyuyamiyorum da zaten araba tutmayada devam ediyor. Burnumdan nefes almiyorum koku almiyim diye sadece agiz yoluyla nefes aliyorum. 18 saat burnum kapali gitmek çin işkencesi olur herhalde

2+1 arabalar var koltuk olarak, onlarla gitmenizi şiddetle tavsiye ediyorum o kadar rahat ve genişler ki otobuste olduğunuzu anlamıyorsunuz bile. Eczaneden de yolculuk için uyku ilacı alırsanız hiçbir sorun olmayacaktır.. :KK19:

beni de otobüs çok tutuyor,metpamid kullanıyorum yolculuklardan önce. tabi önce aile hekiminize danışmanız daha doğru olur.

uçak bileti için de baktınız mı bilmiyorum ama skyscanner en ucuz biletleri karşılaştırmalı olarak çıkarıyor,aklınızda bulunsun belki uygun fiyatlı bir şeyler bulursunuz.

O kadar yol yorgunluğu, üzerine mide bulantısı ve bir de bunun dönüşü aynı şekilde olacak. Gittiğinizden de birşey anlamayacaksınız. Sizin yerinizde olsam uçakla gider, sonraki ay harcamalarıma dikkat ederek dengelemeye çalışırdım.

Bilekligi ilk defa duydum eczaneye soracagim hemen.. İnternet sitelerine baktik, acentaya da gittik sabahin 5:30 una sabiha gokcen havalimanina bile 400 tl ye yakin bir fiyat cikiyor. Memlekete degil parise gidecegiz sanki
Valla Paris e 2 kişi gidiş dönüş 600 tl ye halletmiştik :) Paris daha ucuz o ne öyle. Ama tabi bayram giydirmesi. Promosyonlu koltuklar dolmuş demekki. Yakınımız çok faydasını gördü inşallah sizde de işe yarar

Back
X