Bilet karmaşasi..

Hap var iciyorum da ama uyku sersemi yapiyor uyuyamiyorum da zaten araba tutmayada devam ediyor. Burnumdan nefes almiyorum koku almiyim diye sadece agiz yoluyla nefes aliyorum. 18 saat burnum kapali gitmek çin işkencesi olur herhalde
Hap bir işe yaramıyorsa paraya kıyıp uçakla git. Yoksa zor gerçekten. Biz genelde erken alıyoruz biletlerimizi uygun oluyor biraz daha bekleyebilirsen uygun alırsın bilet. Mesela sezon biletini kışın 60 liraya almıştım şuan o güne denk gelen biletler 500 liradan başlıyor

beni yol tutmuyor ama imkanı yok 18 saat otobüs yolculuğu yapamam, bir kere istanbuldan çıkıp otobüsle datçaya gitmiştik, trafik vs derken 19 saat sürmüştü, 3 gün kendime gelememiştim, üstünden yıllar geçti hala unutamıyorum ve o kadar etkilendim ki bidaha hiç gitmedim datçaya :)
bence bayramda tatil yapın, kışa doğru ucuz uçak bileti kovalayıp aile ziyaretini halledin.

araba kiralayabilirsiniz. uçaktan daha hesaplıya gelir. zaten otobüs bile 100 tl den aşağı değil sırf otobüsle git gel 2 kişi 400 tl tutar günlük küçük arabalar 70-80 tl.den kiralanıyor. bi düşünün derim.
Otobus bileti en uygunu 110 tl. Esimin soforlugu biraz var ama ehliyeti yok malesef. Keske olsaydi dediginiz gibi yapardik hem oradada gezerdik altimizda araba olurdu

Metpamid al canım bulantiyi keser. Birde klimayı yada camlari açarsanız birşey olmaz.

Back
X