bilge türkbilen le ilgili SELMA1 e yanıt!!!

chileksuyu

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
34
0
621
İzmir
selma cım .. özelden msj atamıyorum .. 3 gündür kıvranıyorum sana cevap veremediğim için.. forumlarda cevapladım sorularını ama sanırım takip edemedin ben de yeni konu açtım .. henüz ameliyat olmadım cnm .. kasım ayına gün aldım .. iznim olursa ameliyat olacağım .. bilge bey çok nazik, samimi, sakin bir doktor .. lütfen aklına takılan herşeyi sor.. istediklerini anlat.. yaptığı ameliyatların fotolarına bak.. (vakti olursa tabii. yoğun oluyor genellikle) bence çok kalkık yaptırma ama yine de dr unla paylaş .. zaten yakışmayacaksa yapamam diyor .. sana ayna üzerinde tarif ediyor şurasını şöyle yapayım, böyle olsun diye.. şimdiden geçmiş olsun ..:)))

Çileksuyu, çok naziksin, çok teşekkür ederim canım:)
Ben Kocaeli gölcükten gideceğim, 2 kasım ablam, 4 kasım ise ben ameliyat olacağım inşallah
2Günde iyileşsem, 6,7,8 kasımda ameliyat olacak ve refakatçisi olmayacak arkadaşlara ben yardımcı olmaya çalışırım:),
çileksuyu sen kasım kaçta Malatyadasın?

kızlar bılge turk bey kac yaslarında ve uzmanlık alanı tam olarak ne genel cerrahımı herkes bukadar memnun ısmını nem den sonra duydum ama en guzel burunlar ondan cıkmıs

canım bilge beyin resmini koymuşlardı burun estetiği forumda link verip,ordan gördün ,
Plastik cerrah ve tahminim 69 doğumlu falandır bence

tahminin 69 doğumlu.. :)))))))))))) hiç tahmin gibi değil , öyle kesin bir duruşu varki bu cevabın , adamcağıza sorsak 75 li bile olsa tereddüde düşüp 69 felan da der mi der :)) allah iyiliği versin :))))))
30 lu yaşların sonu diye tahmin ediyorum ben de.. Dç.Dr. kendisi.. Plastik cerrahi

bencede kızlar cok kalkık burun cok gusel olmuyor benım etrcıhım dogal olandan yana
dermısım alcım acılınca benımkı acayıp kalkık olurmus dıyecegımde
ben ucuna hıc dokundurmadım ondan sadece kemerı gıtcek
yanı yenı bır burun olmayacak benımkı

ben de septum deviasyonu artı hafif kemer düzeltme için amelyat olcam ama amelyattan önce biilge beyle görüşmem lazım çünkü o sadece deviasyonu düzeltiriz dedi . kızlar benimle yakın zamanda amelyat olacak varsa iletişime geçelim fikir alış verişinde bulunuruz.

Back
X