bilgi almak istiyorum bakarmisiniz

pinarlyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
810
83
53
35
Ankara
Kizlar gecen ay adetim gecikti dr gittim dr takip et gecikirse gel hormonlarina bakalim dedi.bu ay gogsumde asiri bi agri var.bu gecen ay da vardi ama bu ay gogus uclarim ve ust tarafi inanilmaz derecede agriyo.hatta baska forumda arkadaslarla bunu paylastim yumurtlamadada boyle agri olabilir diye dusundum.ama agrinin daha cok fazlalasmasi anormal geldi yatarken hissetiricek kadar bi agridan bahsediyorum.size sorum su hormonal bozukluk goguslerde agri yaparmi.acikcasi bu ay gebeligi kafama takmiyorum ve bunu belirti gibi gormuyorum.yumurtlama takibide yapmadim.adetimede daha cok var.subatin 26 si.goguslerim dolgunlasti buarada.esimde farketti bunu.kotu kotu seyler geliyo aklima.meme kanseri kist falanmi bu ne ki.ellede kontrol ediyorum ama bi degisiklik hissetmiyorum.doktora gitmelimiyim.hormon bozuklugumu var varsa bu goguste agri yaparmi

Canım bi dr a sorsan bu soruları bence daha doğru olur. Sonuçta biz ne desek de havada alır. Hem anladığım kadarıyla aklına da baya.takiliyo.en kisa zamanda bi dr a görün hiz bisey yoksa bile için rahat etmiş olur.

Canım bi dr a sorsan bu soruları bence daha doğru olur. Sonuçta biz ne desek de havada alır. Hem anladığım kadarıyla aklına da baya.takiliyo.en kisa zamanda bi dr a görün hiz bisey yoksa bile için rahat etmiş olur.

Ben evhamli biri oldugum icin kafama takiyorum malesef.dr gitmek tabiki en dogrusu ama panik atak var bende.cok ugrastiriyorum milleti utaniyorum:( carpinti nefes darligi basliyo hemen.son cagre gibi bisey benim icin.buda yanlis ama napim.gecen ay cocugum olmucak korkusuyla gittim ve dr muayeneden once bana bakar bakmaz okadar sicak davrandi ki anladi halimden kadin.sorunsuz ciktim cok sukur.ben hani hormonlar yapiyosa zaten gidicem bu ay gecikme olursa erkenden boyle bi strese girmeyim diye sizlere sormak istedim.cvp verdigin icin tesekkur ederim canim.

Back
X